- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

torsdag 15 september 2011

Nästa vecka, då kör vi!

Nu är jag officiellt trött på snor, hosta och andningssvårigheter.. Inte så mycket som ett löpsteg än och jag tror inte det kommer att bli något försen på söndag. Lite deppad, flabbig i kroppen efter en vecka utan träning med massa mat och snart ytterligare än med bara promenader (endast 11,5 km nu då jag helt eneklt inte har mer tid att lägga på mornarna, man måste ju sova också!) och gym.. Vill verkligen springa lite också men samtidigt inte.. Grejen är att jag tycker att de är lite sådär att springa ute när de är kolsvart svintidigt på morgonen helt ensam.. Nu för tiden måste jag gå upp kvart i fyra varje morgon för att hinna gå med Lilleman och sne komma tidigt till jobbet (vill ju få plustid och sluta skapligt..). Det betyder att om jag går en runda på Lilleman innan och sen ska ut och springa så blir det typ 5! Då är ingen annan ute (förutom nån enstaka skummis) och det är KOLSVART! Det känns lite sådär.. När jag går så har jag ju med mig min bodyguard Lilleman men springer gör jag ju ensam eftersom det inte är bra för honom.. Ska ändå göra ett försök och få till två rundor i v i alla fall. Eftersom jag knappast kan gå upp tidigare så får det bli kortare morgonprommis innan och kortare löprunda också.. INTE OK igentligen men vad ska man göra? Återkommer om hur jag lägger upp passen när jag vet hur det funkar. Börjar som sagt mitt nya liv på måndag med inlägg av löppass och förbättring av kosten. Behöver gå ner några kilo jag lagt på mig och vill bli av med flabbet som smygt sig på min mage. Vill att den ska vara lite hård iaf och det är den verkligen inte nu! Buhu! :( Ská försöka hinna med en formbild snart så ni får se misären! ;)


Inte jag som tagit bilden men så här mörkt är det ute på mornarna.. Finns ju gatlysen men det blir ändå skumt ute och man vet inte vad som gömmer sig bakom träden (nu pratar jag inte spöken utan våltäktsmän osv ;)) :(

I eftermiddag blir det i alla fall ett ryggpass, hoppas på att jag kommer vara STARK! :) På lördag har jag planerat in mitt första spinnpass för terminen så det blir att gå upp extra tidigt för att hinna gå och träna innan. Men jag är ju van som sagt! ;)

Kramar C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar