- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

tisdag 18 december 2012

Alltid sårar man någon!

Ok, gårdagens inlägg skapade visst både skratt och tårar. Jag vill bara förtydliga att detta skulle vara på skoj och var abslout inte menat för att kränka någon! Jag ville bara poängtera hur töntiga vi är i det här landet genom att ändra traditioner och på så sätt skapar klyftor (fast tanken är tvärtom). Jag är abslout inte rasist utan tanken var att det skulle va lite roligt. Ledsen om detta inte gick hem hos alla och jag ber om ursäkt om jag sårat någon, det var inte min mening!!

Gällande det hela så är jag inte jätte påläst eftersom jag tycker hela grejen varit ganska töntig. Kankse är så fallet att det inte är så allvarligt som alla säger. Hur som haver så ber jag om ursäkt till dem som känner sig kränkta av det hela och tycker vi lämnar detta nu. Alltid sårar man någon..

Gårdagen innebar vila på eftermiddagen precis som jag hade planerat. Det var skönt även om det kliade lite i kroppen (såklart). Imorse gick jag upp som vanligt för att ge mig ut på en morgonjogg med Leon. Tog på mig icebugen för säkerhets skull eftersom temperaturen krypit ner under nollan.

Joggen med Leon gick riktigt bra och jag tyckte inte att det verkade eller såg halt ut när jag sprang. Fick grymt fäste i mina Icebug och tiden bara flög iväg. Ungefär hälften av rundan var på ren asfalt så jag bestämde mig för att springa hem och byta skor inför ytterligare ett litet pass. Detta trots att det inte kändes obekämt att springa på asfalten med dem (bara lät läskigt) men tänkte att det slet på dubben i onödan.. Totalt blev joggen med Leon 4,47 km i snittempo 5:50 min/km.

Väl hemma bytte jag till terrängskorna och gav mig ut. De där med att det inte var halt var inte alls sant (vilket säger en del om hur bra Icebugen är..).. Ren blankis precis överallt och jag hade svårt att hålla mig på benen bitvis.. Spang så gott jag kunde och vek av in mot city (för tänkte att där borde det ju ändå vara bra halkbekämpat??). Här var det värre än någonsin, varken sandat eller saltat! Hur kan de va så mitt i city? Jag hoppas verkligen inte några äldre ger sig ut utan dubb..

Bäst på is, helt klart!!

Rundan var inte alls rolig eftersom jag spände mig hela tiden och mest sprang och väntade på att drutta omkull.. Blev ändå 7,5 km i snittempo 5:36 min/km.

I eftermiddag ska jag till gymet och träna axlar, bröst och triceps med Peter.

Kram C

6 kommentarer:

 1. Camilla jag känner inte dig personligen men jag tycker att folk hoppar på dig lite för lätt!! Jag ser dig varken som rasist eller någon elak människa där i mot ödmjuk och vill gärna dela med dig av allt du kan och gör...vet inte om det är för att du ser bra ute eller vad? Men du bjuder på dig själv när du såg "mongo" ut när du sprang osv...Kram på dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, tack för de fina orden Alexandra! Det värmde gott i hjärtat! Jag ser mig inte heller som elak och vill bara gott men alla ser det inte lika tydligen. :( Tack så mycket för ditt stöd! :)

   Kram!

   Radera
 2. Svar
  1. Åh tack! Det värmer verkligen! :) Särskilt efter att man mått dåligt för man gjort någon illa! :(

   Radera
 3. Jag håller med det Alexandra skriver här ovan. Bilden jag fått av dig via din blogg är bilden av en positiv och godhjärtad människa. Jag har för avsikt att fortsätta komma tillbaka och spionera på din träning. ;)

  Och jag anser att du inte skall ha dåligt samvete. Den som inte förstår att ditt inlägg var ett skämt har nog en 3 nummer för liten mössa långt nerdragen i pannan. Folk borde lära sig att spänna av och inte ta sig själva, och omvärlden, på så enormt stort allvar. Du kränkte ingen grupp i ditt inlägg, utan förlöjligade det som händer i samhället. Det är helt okej. I ett fritt samhälle måste man få säga vad som helst. Sen är det naturligtvis Anonyms fulla rätt att säga emot. :)

  Gå in på en finsk sida på nätet och nämn den obligatoriska skolsvenskan, och du drar igång en hatdebatt som skulle göra Hitler mörkrädd.

  -Fridens Liljor
  /Mikael

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alltså ni är för underbara! Jag är så glad och tacksam för allt det fina ni skriver om mig! :)

   Jag tycker inte heller att jag kränkte någon men alla uppfattar inte saker på samma sätt. Men det är klart att alla har rätt att tycka olika. Sen är det ju även frivilligt att läsa vad jag skriver om det är så att någon uppfattar mig som elak.

   Ha ha, vet inte om jag vågar göra det faktiskt! Låter rätt farligt! ;) Men det vore väl samma som att vi skulle va tvungna att lära oss finska antar jag? Skulle nog skapa en del debatter här också. ;)

   Kram C

   Radera