- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

torsdag 6 december 2012

Sista grispasset.. :(

Gomorron!

Det var lite kaiko för mig igår så det blev visst inget bloggande. Snöovädret ställde till det lite för mig kan man väl säga.. Jag började gårdagen med att ge mig ut och knalla morgonrundan med Lilleman. Det hade snöat rejält under natten och inget var plogat så det blev pulsande hela vägen. Tungt som attans men Lilleman var gladare än någonsin över all snö vilket värmde i hjärtat och gav energi till benen att orka hela vägen. :) Det stormade och snöade hela rundan och var rejält med drivbildning överallt så det var väl inte mysigt direkt men huvudsaken är att lillen fick sin motion.

När jag kom hem så duschade jag och fixade till mig. Insåg dock efter ett tag att det inte skulle kunna gå att köra min bil till jobbet denna morgon. Att ge sig ut med en liten framhjulsdriven bil utan antispinn-, sladd och alla nymodigheter med rejäl halka och drivbildning skulle vara en dikeskörning waiting to happen.. Eftersom det var just rejäl drivbildning så kunde jag inte byta bil med min sambo heller (som har en RIKTIG fyrhjulsdriven vinterbil= pick up) eftersom han inte heller skulle kunna komma ut på vägen med Blå Faran. Jag fick således jobba hemma igår. Hade strul hela dagen med intranätet och uppkopplingen och det tog massor med tid att försöka logga in hela tiden. Dagen gick fort (även om det var trist där hemma alldeles ensam :() och när eftermiddagen var framme så var det dags för mig att knalla till läkaren. De var inte plogat på en enda gångväg på vägen dit så det blev pulsande igen för min del. Var som ett träningspass i sig att ta sig dit och hem igen. ;)

När jag äntligen kom hem blev det lite mellis och ombyte för att dra till gymet och det sista TMI Intensiv-passet. De ska ta bort dessa pass nästa år tydligen.. Sätta in några jäkla tema-pass istället. :( Kenneth som leder TMI Intensiv kommer dock köra en del Bootcamp och även leda två HIT under våren (med Kenneth som ledare så kommer dessa pass vara sjukt jobbiga, allt hänger på en jävlig ledare ;)) så jag får gå på det istället. Jag och Kenneth kommer även träna en del ihop samt att det kommer komma några tema-pass med en blandning emllan TMI Intensiv, Cirkelfys och HIT som Kenneth ska ha, de ser jag fram emot. :)

Sista grispasset i vanlig anda igår kväll alltså. Kenneth var ute efter att ta livet av oss!! Vi började med uppvärmning för att sedan sätta igång med första 12 minuters blocket. Tuffare än någonsin denna gång. Jag kände att jag inte hade världens bästa dagsform och benen var rätt trötta efter allt snöpulsande under dagen men jag överlevde. ;) Efter detta blev det en ny tävling 50-50-50 på tid. 50 armhävningar, 50 kettlebellswing och 50 tuck jumps. Jag kom två:a dena gång och var tröttare än någonsin efteråt.

Direkt efter började nästa 12 minuters block med nya tunga högintensiva övningar. Jag överlevde (knappt). Efter detta blev det tuff kondition 2 min på varje station x 2 med helvetsövningar som t ex moutainclimbers i högt tempo. Efter detta trodde jag att jag skulle svimma (jag skojar inte). Tror ni inte han kommer med då att vi ska köra ytteligare en 50-50-50 tävning på tid!!?? Jag nästan gav upp redan innan och ville grina. ;) Sen tog pannbenet vid (för kroppen var slut) och vi började köra. 50 sit ups, 50 knäböj och 50 utfall var det denna gång. Jag vet inte hur jag lyckades men jag vann denna tävling (starkast pannben??) på 3 min! Jag är riktigt nöjd med mitt sista pass!! :)

Bjuder på lite bilder från förra veckans TMI Intensiv! :)


Min arm till höger. :)


Jag kör bröstpress med  TRX (Uppsalabon till höger)


Jag är på väg ner på golvet för att köra legcurl med boll.


Här ligger jag nog och kör..


Atleterna! Jag kör TRX..


Här kör jag rodd med TRX.

Pulsandet hem efter passet gick sjukt långsamt, haha! Efter en dusch kom bästa Peter hem med kebab och sedan vart det TV mys innan jag däckade fint ganska skapligt. :)

Imorse gick jag upp igen och tänkte pulsa en kortare runda med lilleman och sedan gå och jogga lite på löpbandet på gymet. Väl ute så ångrade jag mig! Det var så vackert ute med all snö och lillen var så oerhört glad så vi gick (pulsade för nästan inget plogat idag heller) hela rundan som vanligt. Perfekt temperatur också, -7. :)

Idag fick jag byta bil med Peter för at kunna ta mig till jobbet. Det var tur kan jag lova! Hade aldrig tagit mig hela vägen hit med Blå Faran.. Även om vägarana var någelunda plogade så var det isbildning i form av kratrar på vägarna och sjukt svårt att att sig fram bitvis.. Gud så skönt med en riktig bil då! :)

Ikväll blir det rygg, biceps och mage på gymet med Peter (om jag orkar, haha). Hoppas ni får en fin torsdag!

Kramar C

4 kommentarer:

 1. Jag saknade dig igår ;-)

  Tråkigt att det var sista passet, men det låter som om det blev ett ordentligt sådant! Kul att du vinner tävlingarna, heja heja!

  Blå faran låter inte särskilt ofarlig hörredudu...

  SvaraRadera
  Svar
  1. :D

   Ja, de är trist! Tur att jag hunnit lära mig en hel del övningar så jag kan köra en del själv nu iaf. :)

   Nej du, därför han heter Blå faran va! ;)

   Radera
 2. Nu blir jag sugen på att testa träna med såna där band. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. De är sjukt bra träning så prova! :)

   Radera