- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

torsdag 27 december 2012

IceBug levererar!

Hej allihopa!

Dålig jag är på att skriva nu under semestern, jag veet! :( Har dock inte gjort så mycket kul mer än att äta, träna och sova de senaste dagarna. ;)

I tisdags blev det vanliga rundan med Lilleman följt av ett pass axlar, bröst och triceps på gymet tillsammans med Peter. Ingen av oss var sådär jättemotiverade men vi lyckades ändå peppa varandra till ett helt ok pass. :) Körde tungt blandat med funktionellt (och tungt) som vanligt vilket jag tycker gör passen varierande och kul. :)

Efter träningen åkte vi till svärföräldrarna och åt juldagsmiddag. På väg in i bilen lyckades jag med bedriften att dra bildörrskanten med all kraft rakt i knät. AJ säger jag bara!! Kunde inte gå på hela dan sen. :(

Igår morse ömmade det fortfarande en hel del så någon löpning var inte att tänka på. Blev vanliga rundan med lillen och sedan ytterligare ett pass på gymet med Peter. Rygg, biceps och mage denna gång. Blev ett riktigt tufft pass med mycket tunga övningar och supersetade. Fick även med mig Peter på flera nya övningar för honom. Kul att han vill prova lite nytt tycker jag! :) Han tog en hel del bilder på mig som jag ska dela med mig av. Ska även förklara övningarna ordentligt nu när det finns bilder på alla steg. Kommer snart! :)

Imorse var det rejält halt ute. Värsta någonsin kanske? Fick hacka mig fram med dubben under morgonprommisen med Leon för att inte slå ihjäl mig. Ren isgata överallt!! Lyckades ändå ta mig runt den vanliga rundan men det var ingen barnlek kan jag lova.. Hade lovat att springa en runda vid tio med Per från NocOut. Jag började tvivla på om det skulle gå på det här underlaget..

Vi bestämde oss för att springa i eklandskapet Tinnerö då vi trodde att det kanske skulle va lite snö kvar på vägarna där. Oj så fel vi hade! Det var precis lika mycket isgata där fast ännu värre eftersom det inte var sandat som i stan.. Även om underlaget var emot oss så gick det riktigt bra tack vare våra IceBugs! När man såg vägen så borde man inte kunnat springa där men vi kunde springa som vanligt utan att tappa greppet en enda gång! Visst spände jag mig lite eftersom jag såg hur vägen såg ut så vi tog det lugnt. Bilarna på vägen bara slirade medan vi sprang på som ingenting bredvid. Sjukt egentligen! IceBug levererar verkligen, de borde börja göra bildäck tycker jag! :)

Totalt blev rundan 18,3 km på ren blankis. Snittempot blev 5:47 min/km vilket jag tycker är riktigt bra på 99% ren is och 1 % asfalt (med is). :)

I eftermiddag ska jag och Peter åka och titta på kök till huset. Vi har börjat tveka på vårt förra val så nu blir det en ny omgång. Imorgon är det en tur till Jönköping för att titta på badrumssaker. Ska bli trevligt. :)

Tills jag fixar ihop gårdagens träningsbilder med text så bjuder jag på en spännisbild från igår. ;) Ha en fin torsdag! :)


8 kommentarer:

  1. Ja, det är verkligen galet halt ute! :-O
    Bra jobbat!

    SvaraRadera
  2. Du ser grymt stark ut å bilden. :)

    Aj IceBugs. Jag borde också skaffa ett par rejäla vinter(terräng)skor åt mig. Mina Adidas Clima Proof med lösa dubbar under fungerar ganska bra, men Adidas skor sitter inte riktigt bra på mina fötter. Dom är för smala/trånga. Och med "sommarskorna" blir det så kallt om fötterna.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! :)

      Köp IceBugs! Du kan ha dem flera vintrar eftersom du bara använder dem vintertid. Sen är de även perfekta terränskor också iof. :) Anima är breda och bra (jag behöver ju det också), annars kan jag rekomendera Asics och Sacuonys skor. De är perfekta för breda fötter och sitter kanon på mig! :)

      Radera
    2. Ha! Det blev ett par Icebug Hero BUGrip. :) Fick mycket bra första intryck av dem idag när jag var ut. Jo, i somras har jag sprungit med Asics Gel Nimbus 13, som jag har varit supernöjd med. Stabila med bra dämpning, vilket behövs om man väger 93 kg ;)

      Men min komppis sade att han hört att Asics börjar göra sina skor smalare, eller var det bara Nimbus modellen. Om det stämmer så måste jag se mig om efter att annat märke. Reebok har även fungerat bra för mig tidigare. Sacuonys är nytt för mig, skall komma ihåg nästa sommar när det blir dags för nya skor.

      Radera
    3. Åh så bra! De kommer du trivas i! De hade min vän Per som jag sprang med i torsdags och han är helnöjd. De är lite stabilare och mer dämpade än mina Anima.

      Jag har inte koll på just Nimbus modellen man kan hända att Cumulusen är något smalare. Men den är fortfarande rejält bred så den kan du alltid prova. Bra dämpad och skön sko. :) Saucony får du prova, jag gillar dem mycket! :)

      Radera
  3. Snygga armar! Måste också köpa ett par icebugs

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! :) Köp! De är världens bästa livsförsäkring så här års! :)

      Radera