- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

tisdag 5 april 2011

Dagarna som varit..

Helgen har varit helt ok, träning, sportfiskemässa och mys fyllde min lördag. På söndagen vaknade jag upp med fasligt ont på sidan av ena benhinnan. Kändes inte som benhinneinflammation utan snarare som något var trasigt.. Kände inget när jag lade mig i lördags så det måste hänt något under natten..? Jag gick iaf morgonprommisen som vanligt (hunden måste ju få sin motion) och i slutet av rundan gjorde det riktigt ont.. Optimist som jag är så smörjde jag in mig med zon och trodde att jag skulle kunna löpa på eftermiddagen som vanligt.. Inte då, jag blev bara värre! På eftermiddagen haltade jag rejält så det fick bli ett ryggpass på gymet istället. Igår morse var jag fortfarande dålig i benet så morgonrundan blev ett rent helvete! Har nog aldrig haft så ont nån gång tidigare! Jag är ju så dum så jag ger ju inte efter för smärtan utan trälade runt hela rundan med gråten i halsen (allt för min bebis!!). Var i skolan en sväng igår förmiddags och det var jobbigt som tusan att traska runt när det bara dunkade i foten (som blev ännu värre av morgonprommisen- såklart!!). När jag kom hem så la jag mig ochj vilade mig i några timmar och när jag vaknade så var jag mycket bättre.. Imorse kände jag ingenting mer, mycket konstigt de där. :)

Det blev i alla fall en morgonrunda helt utan smärta imorse och det var så skönt så ni vet inte! :) Nu har jag varit på gymet och kört bröst och bicpes och 20 minuter kondition på crosstrainern. Passet gick riktigt bra även om jag var lite omotiverad innan av någon anledning.

Ätandet blev "bra" i lördags för jag kunde trycke i mig precis lika mycket som jag brukar utan problem. :) Kände först av svårigheterna att äta igår kväll när jag hade gjort mat som jag inte direkt älskar.. Så nu gäller problemet bara mat som jag inte tycker är svingod.. Får ta det helt enkelt, äter ju inte världens lyxmat i veckorna direkt.. Så antar att jag kommer ha mer eller mindre problem fram tills på lördag. ;)

Hoppas ni får en underbar dag! :)

Kramar C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar