- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

måndag 11 april 2011

En skön helg

Jag har haft en skön helg med familjen. I lördags så började jag med att träna hela förmiddagen, sedan åt jag och min sambo lunch innan vi åkte till mina föräldrars hus vid havet. :) Det blev en riktigt skön dag med mys, grillning och film.

Söndagen började med att jag och Lilleman gav oss ut på morgonprommis i skogen. Det var jätteskönt väder och vi gick långt. Irrade till och med bort oss ett litet tag, haha. När vi kom hem igen hade vi varit ute och gått i två timmar och tio minuter.. Det blev riktigt gott med frulle efter vårt lilla äventyr. Så skönt att va hemma hos mamma där ALLT finns och äta en massa god frukost istället för min vanliga gröt. :) Det blev lite mys i solen och frissering av Lillemans tassar innan jag gav mig ut på en löprunda. Jag sprang i ett behagligt tempo och kände mig mycket stark i benen. Det är en jäkla massa backar där i skogen så det blev en del jobb för skånkerna. ;) 6,35 km blev rundan och jag sprang den på 33 minuter och 30 sekunder. Helt ok tid när jag sprang i så backig terräng. :)

Idag så blev det morgonprommis här hemma igen och efter frullen så gick jag direkt till gymet och körde rygg. Skulle följt med min sambo och tränat igår eftermiddag när vi kom hem men jag orkade inte så det fick bli ett pass idag istället. Eftersom det är min vilodag idag igentligen så körde jag ingen kondition.

Nu sitter jag och väntar på att få äta lite lunch och sedan bär det av till universitetet. Jag och min uppsatspartner ska träffa vår handledare och få domen för allt vi behöver göra med uppsatsen. Kommer bli en jäkla massa jobb framöver innan den är klar har hon skrivit.. Känns sådär kan jag lova.. Mitt humör är väl inte det bästa nu, rätt deppad. Som tur är så har jag inte tänkt på det alls i helgen utan bara kopplat av, jag behövde verkligen komma bort ett tag. Nu börjar helvetet och det är bara att stå ut. I slutet av juni är allt klart så man får tänka på målet helt enkelt.

Hoppas ni får en underbar måndag!

Kram C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar