- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

lördag 16 april 2011

Supertrött!

Usch va trött jag är idag. Har verkligen inte sovit ett skit inatt.. Vet inte vad det beror på men har bara legat och vridigt och vänt på mig hela natten. Det syns kan jag lova, de mörka ringarna under mina ögon är inte att leka med!! Hoppas ingen tittar närmre på mig på gymet, haha. ;)

Jag lyckades i alla fall ta mig runt morgonrundan och har nu ätit min gröt och proteinfrukost. :) Snart är det dags att bege sig till gymet för ett mag och bicepspass och därefter väntar 70 min spin. Hoppas verkligen jag orkar med allt idag, känner mig väldans sliten.. Blir nog till att stoppa i mig några kaffe på tablett nu innan jag går så jag inte somnar i mördarbänken eller nåt, haha. ;)

Idag blir det lunch med min kompis på stan efter träningen. Vi ska gå till donken (de är ju lördag) och svulla och sedan gå på stan en sväng. Blir inte lång runda på stan för min del. Måste verkligen hinna sova lite i eftermiddag så jag orkar se den där filmen som jag och sambon hyrt. Han blir så grinig när jag somnar när vi ser film, haha. Sambon är för övrig iväg och fiskar i fjärran så han kommer nog hem ganska sent ikväll. Imorgon blir det heldag med morgonprommis, löpning, ryggpass och fixande med min cykel (som kedjan hoppar på HELA tiden) så imorgon hinnar jag inte sova ut på morgonen.

Dags för gymet! Ha en underbar lördag allihop! :)

Kramar C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar