- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

lördag 23 april 2011

Glad Påsk! :)

Glad påsk på er alla! :) Jag har haft riktigt svårt att sova inatt så jag är helt slut idag. Men de är bara att köra på ändå för det är massor på schemat denna påskafton. När jag vaknade var jag helt vätskefylld och kände mig inte alls i form. Vågen visade 0,5 kg plus sedan dagen innan.. Började få ont i magen och förstod att allt berodde på att lingonveckan är på ingång. Den kom tidigt denna gång, brukar aldrig få det försen på söndagen eller måndagen i vanlig fall. Men men, får räkna med något sämre form den närmsta veckan helt enkelt..



Morgonprommisen blev i endast 4 grader och sol, vi gick den vanliga rundan idag. Det gäller att variera sina träning och det är är därför jag börjat gå en annan runda också plus kör backintervaller vissa dar i veckan. Tidigare så varierade jag bara min styrke och kondition men har alltså nu även börjat mixtra lite med morgonträningen. Hoppas på riktigt fina reslutat om ett tag. :)

Nu är frukosten i magen och jag väntra på att få gå till gymet, det blir mage idag och jag kommer troligtvis köra lite extra biceps också då magen inte direkt tar en timme. Då tänker ni, varför ligger hon inte kvar och sover lite extra på morgonen då sitället och går till gymet lite senare? Svaret är att det är inte jag! Jag går alltid upp tidigt och gillar att vara ute när det inte är en massa folk. Roligare för LIlleman också som slipper gå fot hela tiden. När det är folktomt så får han springa lite som han vill men så fort vi möter någon, med eller utan hund, så kommer han upp och går fot. Det finns folk som är hundrädda så vi visar alla samma respekt. Även om jag inte är hundrädd så vill jag inte att främmade hundar springer lösa kring mig när jag är ute och går och jag tror många andra känner lika.

Efter styrka och 70 minuter spinning så väntar påskfirande hos svärföräldrarna. Därefter hinner vi bara knappt hem innan det är dags att åka på nästa påskfirande hos min far. Hoppas vi får nåt annat än påskmat hos pappa. Lunchen äter vi nog på donken innan vi åker till svärföräldrarna för de skulle inte äta försen två. Eftersom vi ska äta hos pappa fyra så blir det alldelse för nära inpå. Inte mig emot att slippa ett mål påskmat. Jag gillar det inte om vi säger så. ;)

Ha en underbar påsk allihopa! :)

Kramar C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar