- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

onsdag 20 april 2011

Backintervaller

Det blev backintervaller i skogen idag med! Måste säga att det var bra mycket jobbigare att springa uppför i högsta tempo på tom mage när man inte hade ätit som en häst dagen innan.. Det var alltså bra mycket tyngre än i måndags och jag är rätt trött nu när det snart är dags att börja arbeta med uppsatsen..

Lilleman fick sig ett välbehövligt bad när vi kom hem från skogen så nu är han ren och luktar mumma. :) Ikväll så blir det 70 min spinning igen för min del. hade gärna löpt en längre runda istället som förra veckan men det är nog bäst att ta det lugnt med knät och hålla löpningen till en gång i veckan sålänge. Om det går bra med knäskyddet så kanske jag kan lägga in ett extra pass senare.

Nu är det dags att börja jobba! De håller på och renoverar vårat tak nu och de väsnas ganska mycket. Klockan tio ska vi ha en telefonintervju och jag är livrädd att de ska väsnas så mycket att vi inte hör vad de säger, eller de vad vi säger.. Hoppas vid gud att de inte borrar som de gör nu! Ja skojar inte när jag säger att hela lägenheten vibrerar.. Vi bor ju högst upp med såklart! :(

Kramar C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar