- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

onsdag 24 april 2013

Älska träning, hata snor!

Gomorron!

Jo tack, det var någon typ av förkylning som jag åkte på sen. Det hela blev inte bättre av allergitabletterna så då antar jag att det inte var pollen. :( Det hela har dock (än så länge) varit ganska lindrigt med en massa snor i näsan men i övrigt helt ok allmäntillstånd. Eftersom jag inte var sämre igår eftermiddag så drog jag till gymet. Passet gick riktigt bra och jag var rejält stark som oftast nu för tiden. :) Övningarna jag körde var:

Axlar
Hantellyft åt sidan 4 set
Frontlyft med viktskiva 4 set
Baksida axlar med rep i cc 4 set
Axelpress 4 set

Bröst
Flyes i cc 4 set
Bröstpress 4 set

Triceps
Enarms push down med hantel 4 set
Enarmspushdown i cc 4 set
Push downs med rep i cc 4 set

Ett stycke blekfis på gymet igår. Träningsvärken i benen och rumpan efter måndagens pass är total.
 
Imorse vaknade jag snorig men pigg och det blev vanliga morgonrundan med lillen. Tre älgar mötte vi även denna morgon och en älgko har fått en bebis (tror jag för den är för liten för att vara fjolårskalv!?) som är väldigt intresserad av mig och Leon. Hen är så himla söt så det finns inte! :)

Idag ska vi på en rolig föreläsning/konferens/föreställning med jobbet hela eftermniddagen. Den heter Arbetsglädje- i nöd och lust. Det ska tydligen vara ganska kul så det ser jag fram emot. Innan det roliga så ska vi äta lunch tillsammans så arbetsdagen blir kort idag. :) Klockan ett (när det hela börjar) ska ju överläkaren ringa mig så jag missar väl lite i bröjan men så är det.. Hoppas läkaren inte har något tråkigt att berätta bara, förstår fortfarande inte varför han ska ringa..

I eftermiddag så blir det gymet igen och ett pass rygg, biceps och mage. Hoppas snorigheten lägger sig under dagen. Ha en fin onsdag allihopa! :)

Kram C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar