- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

fredag 12 april 2013

Heja kroppen!! :)

Gomorron!

Igår var det full rulle för min del och jag hann inte titta in. Onsdagens pass rygg, biceps och mage gick kanon! Precis som på tisdagen så var jag rejält stark och ökade i de flesta övningar. Kul att något går bra! :) Träningsvärken har varit rejält hela veckan efter alla ökningar på gymet- me like!! :) Övningarna jag körde var:

Rygg
Breda latsdrag 6 set
Stångrodd 5 set
Smalt latsdrag med krysset 4 set
Ryggresningar 4 set'

Biceps
Stångcurl 5 set
Stångcurl i cc 4 set

Mage
Mördarbänken superset sneda och raka (maxreps) 4 set

 

Igår var jag som sagt på tjänsteresa i jobbet och dagen gick i ett. På eftermiddagen så åkte jag förbi vårdcentralen för att ta nästa omgång prover. När jag kom in för provtagningen så fick jag veta att ett av proverna skulle tas på morgonen vilket INTE läkaren skrivit i brevet. Så dåligt!! Nu måste jag försöka ta mig till vårdcentralen igen för att ta det sista blodprovet...

När jag kom hem efter att ha lämnat åtskilliga provrör blod så gav jag mig ut på en löprunda. Tanken var att ta det lugnt denna dag efetrsom jag lämnat blodet precis innan och dessutom druckit rätt dåligt under dagen. Benen höll med mig de första 6 km men sedan blev de helt plötsligt pigga och ville öka tempot. Blev alltså 5 km fartlek (4.50-5.10-tempo) utan att ta i för mycket. Det blåste rätt rejält bitvis så där tog jag det lugnare. Avslutade passet med 2,3 km nerjogg och totalt blev det 13,3 km med snittempo 5:20 min/km denna eftermiddag. :)

Imorse var jag åter pigg i kroppen och glad över att jag inte haft en enda svacka denna vecka. :) Började som alltid dagen med 11,5 km morgonprommis med lillen i mörkret. I eftermiddag är det träningsvila som vanligt och storhandling står på schemat. Hoppas ni får en fin fredag!


Kram C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar