- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

torsdag 4 april 2013

Snabbdistans och skopremiär!

Gomorron allihopa!

Jag hann knappt innanför dörren hemma igår innan mäklaren (som inte skulle komma försen 30 minuter senare) stod utanför huset. Jag hade åkt hem tidigare för att hinna ut och springa innan han kom men det fungerade visst inte. ;) Det är bankens mäklare som skulle titta på huset nu när vi ska göra om vårt lån.

Jag hann byta om lite snabbt innan han ringde på dörren som tur var (han pratade i telen utanför en liten stund) och strax därefter kom Peter hem och kunde visa honom runt.

Igår var det premiär för mina nya Kinvara 3 som jag fick i slutet av förra året. Det har ju inte riktigt varit läga för de skorna innan med all is (de är sinnesjukt hala om man jämför med andra skor) vilket har gjort att de snällt fått ligga i skolådan och vänta på bättre tider. Igår var det alltså dags för premiär. :) I början kändes de väl sådär och jag undrade om det var samma sko som jag köpt sist? Vissa förändringar har jag sett på sulan som inte riktigt verkar vara lika.. Dock i så fall till det bättre (mer hållbara förändrningar) så inget att klaga på. ;)Efter 1 km eller så så blev det dock kärlek igen (som alltid) och jag pinnade på ytterligare 1 km innan jag bestämde mig för att springa 5 km snabbdistans. Började i en ganska behaglig snabbare hastighet de första 3 km (för att vara säker på att jag orkade nu när jag inte riktigt är i form). Det kändes helt ok och jag tillät benen att öka ytterligare lite den 4:e och 5:e km. Det hela slutade på 23:18 min (snittempo 4:39 min/km) och helt ok med tanke på min dåliga form och brist på fartträning under vintern. Det var även sinnesjukt mycket grus på gångvägarna och Kinvaran är väl min absolut sämsta sko på grus tror jag. De gör sig bäst på asfalt helt enkelt. :)


Gårdagens km-tider.


Passet avslutade med nerjogg 4,5 km hem. Totalt blev gårdagens pass 11,5 km.

I eftermiddag så är det dags för gymet igen och ett pass rygg, biceps och mage tillsammans med Peter. Hoppas på bra styrka även denna dag och att mina extra makaroner i matlådan ger utdelning. ;)

Ha en fin dag allihop!

Kram C


4 kommentarer:

 1. Åh, vilka snygga färger (just den färgkombon har jag missat)!

  Jag har kikat på ett par kinvara också, för snabbare pass. Det låter som en bra sko. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är de snygga! Samma som mina klubbfärger också. ;)

   Det är en jättebra sko. Skön, väldämpad och lätt! :)

   Radera
 2. Jag gillar verkligen mina gamla Kinvaras, de är grymma! Nu har jag köpt nya, hoppas de är lika bra... men definitigt en asfaltssko. =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är de säkert! Bästa skon jag haft. :) Men som sagt, asfalt it is! ;)

   Radera