- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

söndag 2 december 2012

Långpass i snömodd och spinning med F

Gomorron allihopa!

Igår blev en riktigt bra dag! :) Började med att gå 5 km med Lilleman direkt på morgonen för att sedan städa och äta frulle. Efter detta så klädde jag på mig vintermunderingen och gav mig ut för ett kortare långpass. Det hade snöat en del under natten och eftersom jag var ute tidigt (vid åtta) så hade ingen gått på gångvägarna innan jag kom och sprang. Jag hade med andra ord ingen aning om vad som låg under snön. Var det is eller sandat? Mest is skulle jag vilja säga. fick dåligt grepp i mina odubbade skor och slant lite för varje steg jag tog. Detta gjorde att det blev ganska tungt att springa denna morgon. Kämpade dock på och sket fullständigt i tempo utan bara njöt av att få vara ute (och förbannade snömodden några gånger ;)). Rundan var inte planerad utan sprang på gångvägar runt stan i min egan lilla värld när jag upptäckte att klockan närmade sig halv tio. Hade bestämt att köra ett intensivpass spinning med Fredrik kl 10 på gymet. Nu fick jag eld i brallan!! Sprang hem så fort benen orkade (stackars vaderna är jag inte vana vid mycket löpning så de var trötta) och kom hem kvart i tio. Hade då sprungit 17,1 km i ett snittempo5:43 min/km. Det var något längre än jag tänkt med ändå ett kort långpass då jag har någon slags skamgräns vid två mil för att ens få kalla det långpass. Dock så var detta ett långpass för mig i det skick jag är i nu men otränade löpvader och en fot som fortfarande rehabiliteras så därför valde jag ändå att kalla det långpass. :)

Bytte om så fort jag bara kunde och skenade till gymet. Hann precis dit i tid men var rätt sliten i benen när jag hoppade upp på spincykeln.. Skam den som ger sig tänkte jag och så satte vi igång. Fredrik var på G och det blev i vanlig ordning när han kör ett tufft intensivpass på 60 minuter med bra musik! :) När vi var klara så var benen som spaghetti på en annan och det blev en luugn prommis hem för min del. ;)

Efter en dusch och lite lunch så blev det en fika på stan med min smabo och därefter sista Twilight-filmen på bio. Det var precis så bra som alla säger (tyckte jag men frågar ni Peter får ni nog ett annat svar ;)).

Kvällen avslutades med ytterligare en film och mys hemma med Leon. :) Imorse gick jag upp tidigt för att hinna på vanliga rundan på 11,5 km med lillen innan det var dags att börja tvätta vid sju. Kallt ute denna morgon, -8, men med ullbuff och ullstrumpor så gick det finfint. :)

Nu är det dags att gå ner i tvättstugan igen! Updaterar iPhonen nu, imorn kommer bilder. :) Hoppas ni får en fin söndag! :)

Kram C

2 kommentarer:

  1. ÅH du är ju så grym, fina du! jag har också börjat sprungit, men får så otroligt ont i benen... :(

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Vart får du ont i benen? Kan vara så enkelt att du springer "fel" så du får ont och då är det lätt att rätta till! :)

      Radera