- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

onsdag 13 februari 2013

INTE OK!

Gomorron allihopa!

Igår var magen i form hela dagen men efter gymet så var den orolig igen. Hade ju ätit lite nötter (som jag alltid gör) på eftermiddagsfikat, vet inte om det var vad den reagerade på. Den har ju aldrig sagt ifrån gällande nötterna sålänge jag inte äter för många men nu verkar den vara riktigt känslig. :( Magen var orolig inatt och imorse men nu verkar den lugnat ner sig igen. De här måste sluta, annars kommer jag bli som en tunntarm till slut. :(

Igår eftermiddag så var jag dock på gymet. Blev ett pass bröst, axlar och triceps tillsammans med Peter. Jag var svag.. Hade väl inte direkt räknat med annnat efter de senaste dagarna men det är fortfarande tråkigt. Känns som magen bryter ner hela mig och äter upp alla mina muskler. Buhu! :( Övningarna jag körde var:

Axlar
Hantellyft år sidan 4 set
Raka hantellyft 4 set
Baksida axlar i TRX 4 set
Axelpress 4 set

Bröst
Bröstpress i TRX 4 set
Flyes i maskin 4 set

Triceps
Enarms push down med hantel 4 set
Tricepspress i TRX 4 set

Imorse var det åter dags för en morgonjogg med Leon. Det första som möter mig när jag tittar ut är ny snö och oplogade vägar.. "Kul", tänker jag. När jag klätt på mig och ska ta på mig mina IceBug så märker jag att de spruckit i skinnet (eller om det är fejk? Troligtvis.). Hur kan detta vara möjligt? Jag har haft dem sedan strax innan jul och sprungit långt ifrån alla pass i dem. Detta är inte ok! Jag ska försöka gå tillbaka med dem för de ska väl åtminstone hålla en säsong? Inte så att jag använt dem på något vårdslöst sätt utan snarare tvärtom eftersom jag ville att de skulle hålla även nästa vinter..Även i ytterkant har sömmen börjat släppa..

Vad tycker ni? Ok efter mindre än två månaders användning och långt i från varje dag..
 
Hur som haver, morgonjoggen gick bra om än långsammre än de senaste dagarna med tanke på underlaget. Det var oplogat överallt, moddigt och ojämnt vilket gjorde att jag fick ta det väldigt lugnt med min fot. Idag blev rundan 11,5 km och det räckte gott och väl med det underlaget. :)

I eftermiddag är det dags att gå till gymet igen och köra rygg, biceps och mage. Hoppas jag är starkare än igår.. Och får behålla all mat under dagen..

Hoppas ni får en fin tisdag! :)

Kram C

4 kommentarer:

 1. Bara att gå tillbaka med skorna. Jag har gått tillbaka med löparskor som varit över 1 år gamla om de spruckit.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag ska göra det. Måste bara hitta kvittot.. Min pappa köpte de till mig i julklapp och hade det tydligen inte.. Hoppas verkligen jag fick det och har det hemma, ska kolla efter jobbet. :)

   Radera
 2. Inte ok, gå tillbaka med skorna och nya ska du ha!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det tycker jag också! Ska leta efter kvitto och åka till affären med dem pronto. :)

   Radera