- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

tisdag 5 februari 2013

Matförgiftning?

Alltså fy vilken dag jag hade igår! Illamåendet höll i sig hela dagen och i omgångar var det så illa så jag knappt kunde sitta upp. Det enda jag fick i mig att äta under dagen var lite kvarg och pyttelite av min matlåda. Höll ut till 15 sedan flexade jag ut och åkte hem. Från 16 låg jag i sängen och sov som en stock. Vid halv sju fick jag lite mat av Peter som var snäll och fixade. Det blev pannkakor, baguette och kräm, bara sån´t jag gillar för att få mig att äta. Eftersom det var så gott så lyckades jag få i mig en bit baguette, ett par pannkakor och lite kräm fast jag inte var det minsta hungrig. Hade 1,5 grad feber efter maten. Så fort jag ätit upp så somnade jag om och sov ända tills imorse.

Tre ggr försökte jag ge mig ut med lillen. Ingen av dem lyckades jag. Magkramperna var rejäla och jag blev dubbelvikt varenda gång. Jag fick helt enkelt ge upp och väcka husse som fick gå med honom. Eftersom jag nyligen var rejält sjuk och borta från jobbet så visste jag att jag var tvungen att gå idag. Lyckades ta mig en dusch och klä på mig och sätta mig i bilen. Fick tre rejäla omgångar magkramper under bilfärden, så glad att de inte var värre än de var..

Nu sitter jag på jobbet, brevid mig har jag en bit baguett som jag tagit med. Lyckades precis som igår endast få i mig lite protein innan jag åkte. Hoppas kunna äta upp smörgåsen snart.

Vad har jag då råkat ut för? Illamående, magkramper och feber. Ingen spya alls och dålig i magen har jag inte varit sedan igår. Jag tror att jag blivit matförgiftad. I söndags åt jag hamburgare från Sibylla och dressingen där var troligtvis boven. Är det något som de är dåliga på så är det att slänga överbilven dressing och det är en bakteriehärd utan dess like.. Kan omöjligt vara kräksjukan eftersom jag inte spyr så detta är de enda jag kommer på. Hoppas verkligen det lägger sig under dagen.

Hur illa har inte 2013 börjat för min del? Jag blir så ledsen, ska jag råka ut för allt skit?? :(

Kram C

4 kommentarer:

  1. Låter INTE bra!! Fortsätter det är det snart dax för Farbror doktorn fröken Green

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej, de är inte bra! Nu känns det dock lite bättre. Kramperna har avtagit och jag har kunnat äta som vanligt under dagen. :)

      Radera
  2. Som du då skall råka ut för allting. Dags för time out, och gå i ide för en vecka? ;)

    Nu har jag inte helt koll på vad Sibylla är, men antar att det är en typisk snabbmatsrestaurang. Jag har inget förtroende för McDonalds, Hesburger och vad allt dom heter. Undviker in i det sista att äta där.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, gå i ide resten av året kanske? :(

      De är en snabbmatsreaturang ja. Jag tror inte det är någon fara på dem där det är stor omsättning på folk, det är de som ligger lite utanför (som denna)och inte har så många kunder som man ska akta sig för. Grejerna tar inte slut som de ska och då sparar de för att spara pengar vilket inte är så bra. Jag kommer aldrig äta mer på den resturangen men troligtvis på andra eftersom min sambo är världens hamburgerälskare. ;)

      Radera