- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

tisdag 28 januari 2014

Bra styrkepass och jobbig jogg

Gomorron!

Vad det ska blåsa hela tiden! Vallar överallt som gör det jobbigt att både ta sig fram med bil och till fots. :( Trött jag blir!

Det gick bra igår på gymet iaf och det var riktigt kul! :) Övningarna vi körde var:

Axlar
Axelpress 5 set
Hantellyft åt sidan 4 set
Flyes för ovansida axlel i cc 4 set
Flyes för baksida axel i maskin 4 set (se film)
Baksida axlar med rep i cc 4 set

Biceps
Scottcurl med hantel 4 set
Liggande stångcurl 4 set
Liggande enarmscurl 4 setImorse var det dock mindre roligt.. Det hade snöat hela natten och blåste rejält så morgonjoggen blev rätt tung. Oplogade gator och rejält med vallar överallt samt storm är inget jag föredrar om vi säger så.. Bitvis kändes det faktiskt som jag hoppade hinderbana mer än sprang. :(

Som om inte detta räckte så var jag tydligen allmänt förvirrad för tanken var 16 km (och det räckte gott och väl idag) men när jag var hemma igen så hade jag sprungit 17 km, haha. Tyckte att det tog lite väl lång tid även om jag visste att det gick långsammare än vanligt. ;) Första 9 km sprang jag tillsammans med Leon (som också fick hoppa som ett rådjur bitvis, haha), han hade dock inga problem med vädret eller snövallarna utan tyckte bara det var kul. :)

Bilresan till jobbet gick ok ändå, de hade varit ute och plogat bort de värsta vallarna i alla fall även om det var slirigt i snömodden. Hoppas väglaget är ännu bättre när jag ska åka hem sen. :)

I eftermiddag väntar ett pass bröst, triceps och mage på gymet, hoppas de senaste veckornas flow håller i sig. :) Ha en fin tisdag allihopa! :)

Kram C

2 kommentarer: