- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

tisdag 14 januari 2014

Nysnö & kärlek

Gomorron allihopa!

Imorse hade det kommit flera cm nysnö (och det snöade fortfarande rejält) när jag och Leon skulle ut på vår morgonjogg. Leon var supertaggad och helt överlycklig över all snö! <3 Idag var det jag som fick kämpa för att hålla tempo med honom istället. ;) Eftersom Leon var så pigg och glad (samt inte ville springa hem) så blev det 9 km tillsammans idag och Leon var stark hela vägen. Han hade nog kunnat följa med på hela rundan idag men samtidigt vill jag inte att han ska springa ihjäl sig av lycka nu. Tror inte riktigt han känner när han är trött när han är så här glad och det syns inte på honom heller.  Inte för att jag är så förtjust i snö men skulle lätt kunna ha det året om när jag ser hur lycklig Leon blir. <3

Inte lätt att ta kort på den här herrn imorse. ;)

Efter att jag lämnat av en sur Lilleman (;)) så blev det ytterligare 6 km ensam. Lite tyngre än vanligt idag med snöpuls och träningsvärk men ändå skönt ute. Sprang dubbfritt vilket inte var några problem men skorna var ändå ett dåligt val denna dag. All snö fastnade i hålen i meschen och frös till isklumpar och skorna blev blytunga. Fötterna blev genomsura och kalla också men det funkar ändå så länge man rör på sig tycker jag. Totalt 15 km avverkades idag. :)

Om jag ligger på dina skor kan du inte dra utan mig matte. ;)

Styrkepasset igår gick fint och jag var stark som attans, ökade i flera övningar. :) Övningarna vi körde igår var:

Axlar
Axelpress 5 set
Hantellyft åt sidan 4 set
Flyes för ovansida axlar i maskin 4 set
Flyes för baksida axlar i maskin 4 set
Baksida axlar med rep i cc 4 set

Biceps
Scottcurl med hantel 4 set
Liggande stångcurl i cc 4 set
Liggande enarmscurl i cc 4 set

Min lilla bil med sorkdrift (framhjulsdrift) fick kämpa på de moddiga oplogade vägarna denna morgon. Fick ta det väldigt lugnt och ändå gled vi en del i kurvorna men lyckades hålla oss på vägen. :) Hoppas väglaget är lite bättre när jag ska hem sen.

I eftermiddag väntar ett pass bröst, triceps och mage med Peter. Ha en fin dag allihopa! :)

Kram C

2 kommentarer:

  1. Fint med hundsällskap, jag har också en hund (ridgeback) men han tycker det är för kallt att springa på vinter i Luleå (och det gör jag med!). Du håller verkligen igång. Stort att du springer så mycket utomhus!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, man blir ju som man umgås. ;) Om du skaffar dig en Leon så kanske du med gillar att springa ute. ;)

      Radera