- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

torsdag 16 januari 2014

What dosen´t kill you..

Gomorron!

Imorse vaknade jag än en gång till en massa nysnö som kommit över natten (ska de snöa varenda jäkla dag nu??) och insåg att min plan från dagen innan (att springa i några av min vanliga skor) helt plötsligt inte var någon bra plan längre.. På grund av fästet till viss del men mest för att mina vanliga skor skulle bli blöta och tunga av all snö (som i tisdags)..

Suget efter att återigen springa i IceBugsen var obefintligt och funderade på en annan lösning. Kollade runt i mina lilla skopark (alltså jag har en hel del skor fast använder inte alla par särskilt ofta, haha) och hittade inget annat alternativ som skulle hålla snön ute. Då kom jag på att jag har ett par Puma Complete Nightfox som jag endast använt lite inne. Jag köpte två par sist jag behövde nya gåskor till vintern för säkerhets skull. De stänger snön ute, håller värmen och har grovt mönstrad sula. En riktig vintersko med andra ord. :) Ville inte springa i dem som jag gått en massa i redan men de jag bara använt lite inne kunde jag ju ta. :) På med dem och sedan ut med en glad och taggad Lilleman. Skorna gav kanonfäste på snön och var helt ok att springa i (det är ju en löparsko bara att jag alltid bara gått i dem tidigare), helt ok dämpning och inte alldeles för tunga.


Började med 9 km tillsammans med lillen på oplogade vägar. Det var tungt men benen kändes ändå betydligt piggare än igår (trots att det gick långsammare av mer snö). Efter våran runda sprang jag ytterligare 7,5 km ensam. På slutet hade plogbilen plogat en del av gångvägarna men inte sandat så det var packad snö som blev snorhal att springa på (varför gör de så????). Fick helt enkelt hålla mig till bilvägen för att slippa oroa mig över att halka. Totalt 16,5 km avverkades denna morgon. :)

I eftermiddag är det dags för ett pass rygg och rumpa med Peter på gymet som vanligt på torsdagar. Eller rumpa kör ju inte Peter då men ryggen får jag sällis på i alla fall. ;) Hoppas ni får en fin torsdag! :)

Kram C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar