- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

onsdag 29 januari 2014

Extrovert eller Introvert?

Gomorron!

Imorse hade de minsann plogat gångvägarna på de flesta ställen så morgonens jogg blev inte lika tung som gårdagens! #win

Visserligen var det lite halt bitvis (som det oftast är när det är nyplogat och de fuskat med sandning) och jag sprang dubbfritt men tog det vackert på de hala partierna och lyckades hålla mig på fötterna hela rundan. :) Termometern visade endast -2 så jag tog inte på mig överdrivet mycket och råkade glömma pannband. Det var ett rejält misstag för det blåste storm ute och vinderna var sinnesjukt kalla. Där jag hade motvind (mestadels) eller sidovind höll jag på att frysa öronen av mig. När jag lämnade av Leon så fick jag dock på mig det och de sista km var betydligt behagligare. :) Totalt 14,5 km denna morgon varav de första 9 km tillsammans med Leon.

Min kollega fick mig att göra något test om jag var introvert eller extrovert igår (introvert samlar energi genom att va ensam och extrovert genom att vara med andra tydligen). Jag fick 1 % mer extrovert än introvert. Jag tycker själv att jag samlar energi när jag är ensam (springer) men tydligen en hel del med andra också. :) Nu var ju frågorna så att man fick välja mellan två alternativ (ytterligheter) så man kunde endast svara det som passade mest in även om båda kanske var fel i vissa fall.

·         You have marginal or no preference of Extraversion over Introversion (1%)

·         You have slight preference of Sensing over Intuition (12%)

·         You have slight preference of Thinking over Feeling (12%)

·         You have strong preference of Judging over Perceiving (78%)
 
      Hur som haver skickade hon mig sedan lite bilder på min kombination:
 


Jag (och hon) tycker de stämmer in riktigt bra på mig! Ha ha! :)
 
Styrkepasset igår gick bra och jag var ganska stark i brösten precis som de senaste veckorna. Kul att det börjat hända lite där! :) Övningarna vi körde var:

Bröst
Lutande bröstpress 4 set
Bröstpress 4 set
Flyes i maskin 4 set

Triceps
Sittande press med rep i cc 4 set
Press över huvdet med rep i cc 4 set
Push downs med vinklad stång i cc 4 set

Mage
Mördarbänken superset raka och sneda (maxreps) 5 set
Mördarbänken raka med tung viktskiva 5 set

I går kväll började jag känna en klump i halsen på höger sida när jag svalde. :( Det känns likadant idag men mitt allmäntillstånd är inte försämrat och jag känner mig frisk.. Vi får se om det leder till något eller bara försvinner, håll tummarna för det sista! I eftermiddag är det träningsvila som gäller för min del, ha en fin dag allihopa! :)

Kram C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar