- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

torsdag 9 januari 2014

Sömn, vader och energi

Gomorron allihopa!

Igår blev det vila från träningen. Jag var väldigt trött på kvällen så gick och lade mig extra tidigt i hopp om att få lite extra sömn. Självklart så blev jag pigg som en mört direkt när jag lade mig ner. Jag låg vaken bra mycket längre än jag vanligtvis brukar och bara låg och vände mig. Så gick det med den extra sömnen. :(

Imorse var det jättesvårt att komma ur sängen men jag hade tänkt att springa minst 15 km så det var bara att ge sig upp. På med kläderna och ut med lillen. Både Leon och jag var pigga denna morgon så vår del av rundan (6,5 km) gick riktigt bra. :) Efter att jag lämnat av honom så blev det ytterligare 9,5 km på egen hand. Vaderna var trötta idag även om resten av kroppen var pigg, troligtvis är det all prehab varje dag som gör det. Nu efter julledigheten så är de inte vana vid extra tåhävningar och balansplatta varje dag. :( Sista biten av rundan så tog energin slut för mig och jag fick springa de sista 3 km på enbart vilja, det var tungt. Vet att det beror på att jag åt lite för dåligt igår kväll men var inte tillräckligt hungrig (vilket är ganska konstigt då jag oftast brukar tycka mig vara hungrigare träningsfria kvällar) helt enkelt. Totalt blev rundan 16 km idag.


I eftermiddag är det dags för ett ryggpass med Peter. Ska ladda med mycket bra mat under dagen så är jag förhoppningsvis stark i eftermiddag igen. :) Ha en fin torsdag allihopa! :)

Kram C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar