- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

onsdag 9 januari 2013

Fullt hus på gymet och morgonlöpning

Gomorron allihopa! :)

Igår eftermiddag var det fullt hus på gymet. De kör en drive nu att man får prova gratis fram till den 13:e januari (kankse någon här som bor i Linkörping och vill prova??) så det är mer folk än vanligt. Sen så brukar det ju vara lite extra folk så här i början av året redan som det är så ni kan ju tänka er. ;)

Jag lyckades ändå köra ett riktigt bra pass axlar, bröst och tricpes. Den enda övningen jag inte kunde köra var hantellyft för framsida axlar. I helgen så sov jag konstigt på min vänstra axel och har haft lite ont i den sedan dess. Detta är nästan borta nu men just denna övning gick inte alls.. Övningarna jag körde var:

Axlar
Hantellyft åt sidan 4 set
Baksida axlar i TRX 4 set
Axelpress 4 set

Bröst
Bröstpress i TRX 4 set
Armhävningar 4 set
Bröstpress i maskin 4 set

Tricpes
Enarmspush down med hantel 4 set
Tricepspress i TRX 4 set
Dips vid bänk 4 set

Helt ok styrka trots lite dåligt matintag under dagen (jag hade tydligen snålat med matlådan igen. :(). :)

Imorse vaknade jag pigg och glad (eller vi kanske inte ska överdriva men piggare än de två senaste dagarna ;)). :) Klädde på mig och gav mig sedan ut på en morgonjogg med Lilleman. Tog mina icebug men det börjar bli mer och mer asfalt så jag får nog snart börja trippa utan dubb även den sträckan. Grejen är att där det är is så är det verkligen snorhalt fortfarande.. Ganska tjocka massor också så det lär ta ett tag innan det försvinner. :( Totalt blev rundan 4,4 km och snittempot 5:48 min/km.

Efter rundan med lillen så lämnade jag av honom hemma och bytte till mina gamla Kinvara och gav mig ut igen. Kände mig ganska orkeslös i kroppen nu (även om jag tryckte i mig en banan inna  jag gav mig ut igen) så tog det lugnt. Det hade frusit på ett tunt lager is på asfalten och det blev snorhalt med Kinvaran (som det lilla gummit som en gång fanns är helt nerslitet på..) så jag fick verkligen passa mig för att inte drutta på rumpan. Hade tänkt att springa ett tag till i de gamla Kinvara innan jag ger mig på de nya jag har hemma men idag kändes det som jag nog ska börja med de nya trots allt. Behöver lite gummi under sulan nu tror jag. ;) Hade inga känningar i ljumsken på någon utav rundorna! Är det stretchen som gjort nytta eller gårdagens massage? Jag vet inte men tacksam är jag. :) Hittade inga spänningar i framsida lår när jag masserade igår men däremot i höger rumphalva. Kan det varit det som spökade i ljumsken? Konstigt hur saker och ting hänger ihop i så fall, haha. :) Totalt blev rundan 8 km och snittempot 5:33 min/km.

I eftermiddag så ska jag gå till gymet med Peter igen och köra rygg, biceps och mage. Även denna vecka byter vi dag för detta pass då vårat nya kök kommer någon gång innan kl 21 på torsdags eftermiddagen så Peter behöver vara på plats vid huset. Jag tränar hellre med honom och det gör mindre skillnad för mig. :)

Bjuder på ett kort Linda tog på mig i lördags när vi fikade (som jag inte kunnat lägga upp tidigare pga strul med fotouppladdningen). Bästa Linda, saknar henne redan. :)


Hoppas ni får en fin onsdag! :)

Kram C

2 kommentarer:

  1. Är det bloggen som strulat och gjort att du inte kunnat lägga upp bilder? Funkade inte alls idag, men fick till det på något märkligt sätt...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är blogger som strular. Det går att lägga upp i html men inte som vanligt. Får se när de fixar de. :(

      Radera