- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

onsdag 16 januari 2013

Vad hände?

Ja, man kan väl säga att livet trampade lite på mig. Stukade om min fot i måndags morse vilket gjorde mig lite nere.. Har nu deppat färdigt och bestämt mig för att inte låta detta slå ner mig!

Träningen har sedan vi hördes senast sett ut som följande:

Lördag
PW 5 km
Långpass med NocOut 22,1 km

Söndag
PW 11,5 km

I söndags bar vi golv till huset. Leon var nöjd med jobbet. ;)

Vi bestämde även färg till vårt sovrum. Blir den ljusa nyansen och sedan en fondvägg i den mörka. Färgerna ser ljusare ut på bilden än i verkligheten.:)

Måndag
Morgonjogg med Leon 4,4 km
Distans själv direkt efter 7 km

Tisdag
PW 11,5 km
Axlar, bröst och biceps

Det har kommit rejält med snö nu igen så det är en hel del balans för min fot att gå. Detta går dock bra, tror inte stukningen var lika illa denna gång. Jag upplever en betydligt bättre rörlighet baktill nu än innan och kan belasta den som vanligt. Imorse var svullnaden nästan borta (till som foten såg ut innan denna stukning kan tilläggas, det fanns lite svullnad kvar från förra..) och foten kändes riktigt bra. Jag ser positivt på det hela och hoppas att snart vara tillbaka med löpningen igen. Hoppas för allt i världen att inte nerven drabbats igen så jag kan springa på foten. Jag har inte provat detta än så håll tummarna!

Beställde hem det bästa fotstödet jag kunde hitta efter noggranna efterforskningar i måndags. Det var inte lätt att få tag på i Sverige kan jag lova! Nu är det dock på väg hem till mig och hoppas det hinner komma till helgen. Den där foten behöver extra stöd och det bästa är endast gott nog! :)

Efter den vanliga morgonrundan med Leon imorse så fick jag ta och skotta fram Blå Faran. Det blev lite extra tung cardio efter den första så jag känner mig rätt mör nu. ;)

I eftermiddag blir det troligtvis gymet igen. Om foten känns ok imorn och de plogat gångvägarna ordentligt (de var inte de imorse..) så kanske jag tar en liten löprunda för att se hur det känns. Om det nu går.. Får prova det lite imorgon på prommisen kankse..

Hoppas ni får en fin tisdag! :)

Kram C


4 kommentarer:

 1. Hoppas att det gick att springa, att du inte hade för ont.
  Ha en fin onsdag

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi hoppas att det går bra, men det är imorgon eftermiddag i så fall som jag tänkte prova. :)

   Desamma till dig! :)

   Radera
 2. Jag undrade varför det var så tyst på din blogg, men sedan såg jag på Jogg att du strulat till det igen. Och att det skulle vara samma fot dessutom!

  Som du själv skrev så gäller det att försöka se det positivt. (efter att man surat en stund)

  Kom ihåg att du förlorar inte av att bli nerslagen. Du förlorar om du inte stiger upp tillbaka. ;)

  Ta hand om foten!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du har så rätt! Tillbaka ska jag! :)

   Radera