- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

torsdag 24 januari 2013

Rejält gympass och blöta lakan..

Gomorron allihopa!

Jag tog mig allt till gymet sedan igår. Eftersom jag inte gillar att göra saker halvdant så blev det ett rejält tungt pass axlar, bröst och triceps följt av lite "astma-jogg" på bandet.

Jag lyckades hålla mig på samma vikter som förra veckan men blev tröttare fortare vilket resulterade i lite längre vila och lite färre super- och triset. Övningarna jag körde igår var:

Axlar
Hantellyft åt sidan 4 set
Raka hantellyft för framsidan 4 set
Baksida axlar i TRX 4 set¨
Axelpress 4 set

Bröst
Bröstpress i TRX 4 set
Armhävningar 4 set

Triceps
Enarms push down med hantel 4 set
Tricepspress i TRX 4 set

Efter styrkan så bestämde jag mig för att jogga på bandet en stund för att känna på det lite. Blev mysjogg i 30 minuter. Kroppen var pigg och glad men luftrören var rätt trånga.. De lämnar inte överdrivet med plats att andas i och därför är det helt omöjligt att göra någon aktivitet där andningen blir lite ansträngd i dagsläget.. Det gick ändå bra att mysjogga och det blev 5,25 km, snittempo 5:43 min/km. Detta var nog precis lagom för denna dag. Hoppas verkligen detta släpper snart för jag vill ut och springa lite. Förhoppningsvis är både astman och temperaturerna bättre till helgen. :)
Åh vad jag längtar till tidiga sommarmornar med morgonsol! Bara jag och Lilleman som är vakna- underbart! :) Bilderna är från i somras.
 
Efter dusch och rastning av lillen så var jag sjukt trött.. Peter var iväg på ett möte så jag somnade redan vid halv åtta. Vaknade första gången när Peter kom hem.. Andra gången av att jag låg i en sjö i sängen. Jag skojar inte när jag säger att både lakan och täcke var dyngsura!! Helt sjukt! Är det kroppen som gör sig av med gifter eller vad är det frågan om? Jag drömde inga mardrömnmar vad jag minns.. Peter var i vilket fall snäll och jag fick ligga tillsammans med honom på hans sida och dela täcke med honom resten av natten. Blev lite trångt men hellre det än att ligga på den blöta sidan. Vem orkar gå upp och byta lakan mitt i natten? Dessutom har vi ett stort gemensamt under lakan så då hade jag behövt köra upp Peter också..

Imorse försov jag mig tjugo minuter (klockan låg för långt bort??) och fick knalla som en idiot för att hinna gå hela rundan med Lilleman. Jag var pigg i benen så det gick bra även om jag inte alls gillar att behöva stressa.

I eftermiddag så tror jag att jag går till gymet igen och kör lite rygg, biceps och mage. Bara om jag är sugen då dock, tänker inte tvinga kroppen till något denna vecka. :)

Hoppas ni får en fin torsdag! :)

Kram C

2 kommentarer:

 1. Va fint att du är på hugget igen. :)

  Kanske din kropp gjorde sig av med de sista resterna av flunsan/förkylningen du hade, och därför behövde svettas lite.

  Oj vad härliga bilder, speciellt den nedre. Väcker definitivt gamla minnen av sommarlöpning. Fast för min del är det mera vanligt att jag springer i solnedgången än på morgonen. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, känns jättebra! :)

   Jo, så var det nog. Grejen är att jag svettades en hel del inatt igen. Funderar på att börja sova på en hannduk, orka byta lakan hela tiden! :S

   Tack! Jag är riktigt nöjd med dem! Tagna av mig och min iphone så jag hade nog tur (2 ggr på samma prommis). Morgonsol och en snygg modell gör mycket. ;)

   Radera