- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

torsdag 4 juli 2013

De där med skor..

Gomorron allihopa!

Igår var det fullt ös medvetslös för mig hela dagen/kvällen så fanns ingen tid att titta in här..

Dagen började med löpning. Först 6,5 km tilllsammans med Leon och sedan var det bara att lämna av honom och byta skor inför 5 snabbare kilometrar testrunda tillsammans med mina nya Hyperspeed. Skorna kändes helt underbara direkt! Lätta, snabba och bekväma, helt i min smak. :)

De första två km hade jag (som vanligt på morgonen) svårt att få upp farten i benen och båda gick i blygsamma 4:47 km/km. Det känns liksom som det går fort fast benen sover vilket märks ganska snart när de vaknat till och tempot ökar utan att det blir jobbigare (utan tvärtom). Efter detta så flöt passet på riktigt bra och det kändes riktigt behagligt och benen pinnade på bra. Sista km gick på 4:07 utan större ansträning vilket kändes kanon! :)

Missade sub 23 med några sekunder, vilket skit.. Nästa gång!? :)
 
 
Avslutade passet med 2 km nerjogg och benen var fortfarande pigga. #win Totalt 13,5 km denna morgon.
 
 
 
Efter en hektisk dag på jobbet så begav jag mig till gymet. Dagen pass var bröst och biceps. Övningarna jag körde var:
 
Bröst
Flyes i cc 4 set
Flyes från undre trissan i cc 4 set
Bröstpress 4 set
 
Biceps
Bamsecurl 4 set
Enarms curl i cc 4 set
Curl med stång i cc 4 set
 
Inte så stark denna dag så jag fick kämpa hårt för att inte sänka mig i vikter. Ändå nöjd med passet utifrån mina förutsättningar denna dag. :)
 
Igår fick jag hem 3 säckar av Leons mat som jag beställt hem. En av säckarna hade ett hål upptill. När jag öppnade säcken (gick inte att se i hålet) så var den full med skalbaggar. Det tänker jag självklart inte ge min bebis! Ska ringa till dem idag, antingen får de köra ut en ny säck och byta mot den kontaminerade eller så betalar jag endast för de två som är hela.
 
 
Imorse regnade det när jag och Leon gav oss ut på vår morgonjogg. 6,4 km avklarades i ett skönt tempo och Leon var pigg och glad (han har fått tillbaka sin energi efter förra veckan dipp :)). Jag lämnade sedan av Leon hemma och bytte skor, denna gång till mina förra favoritskor Saucony Kinvara 3.

Det är inte mina favoritskor längre.. Ingen känsla och mina vader blir så stumma av dem, kan inte förstå att jag älskade dessa skor förra året? Nu var det en annan sko, men samma modell så borde inte skilja något.. Hade mycket problem med mina vader förra året och nu börjar jag fundera på om det inte är just denna sko som de inte gillar. De reagarera ju dåligt varje gång jag springer i dem nu och förra året sprang jag mest i denna sko och hade problem mest hela tiden.. Nåväl, nu får jag väl ta en runda då och då i dem eftersom jag köpt dem ändå.. Totalt 12,5 km denna morgon.

Fina att titta på, men inte mycket mer för mig längre..

I eftermiddag är det ryggen som ska få sig en omgång på gymet. Hoppas på mer energi än igår, känner mig taggad. :)

Ha en fin torsdag allihopa! :)

Kram C

7 kommentarer:

 1. Men det är ju det jag har sagt! Kinvaran är skittråkig! Dina var dock så sjukt snygga så det kanske är värt det ändå... ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu håller jag äntligen med dig, var lite sen i starten bara! ;) Jo, visst är de snygga. Verkligen synd.. Får väl springa i dem när jag vill va lite extra fin (och ha lite extra tråkigt). ;)

   Radera
 2. Kan inte vara så att vaderna jobbar hårdare när du har 4 mm drop i Kinvaran än när du har 7 mm drop i hyperspeeden?

  Oavsett vilket; skönt att du hittat en sko du trivs med. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag springer på framfoten i alla skor så vaderna jobbar lika hårt oavsett. Sen är 2 mm alldeles för lite för att göra någon direkt skillnad ändå.

   Radera
 3. Jag gillar fortfarande mina Kinvaras mest! Vill du bli av med dina? Vilken storlek har du isf? ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, det skulle jag vilja för de kommer ju inte bli använda av mig direkt. Men jag har stora fötter tyvärr så 42,5 har jag i dem. Men om du också är en bigfoot så!? :)

   Radera
 4. Du skojar!! Trodde bara jag hade så stora fötter! Jag har 42,5 i mina Kinvaras! Vill du bli av med dem köper jag dem gärna!

  SvaraRadera