- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

torsdag 18 juli 2013

Denna vecka är jag värdelös!

Värdelös på att komma ur sängen alltså. Denna morgon började med att jag försova mig 40 minuter. Detta hör verkligen inte till vanligheterna men jag är fruktansvärt disträ denna vecka. Troligtvis så hade jag inte ens ställt klockan igår. Ställer alltid två alarm och det var inget alarm på när jag vaknde i alla fall.. Känns inte som att jag kunnat lyckas stänga av båda två, haha. ;)


Hur som haver så blev det eld i baken på fröken när hon slog upp ögonen och insåg att hon var 40 minuter sen. Kastade på mig kläderna och gav mig ut på en morgonjogg med lilleman. Leon var halt igår kväll och även om han inte markerade denna morgon så fick det bli en kortis med honom för säkerhets skull. Vi sprang till ett närliggande bad så han fick bada och sedan hem igen, totalt 3,5 km.


När jag lämnat av Leon så fick jag för mig att jag ville springa i mina Tarher och bytte därför skor innan jag gav mig iväg igen. Lite trött i benen efter gårdagen men tog det lugnt. Lugnt i lätta Asics Tarther är alltid lite snabbare än i tjockskor vilket passade ganska bra denna morgon. Nu kunde jag ju tagit en korta runda eftersom jag redan var sen men så blev det inte. 10 km till avverkades innan jag åter var hemma igen. 13,5 km kanske inte var bästa alternativet när man redan är sen men idag tänte hon minsann inte logiskt. ;)

Duschade och klädde på mig snabbt och kom iväg endast 20 minuter senare än jag brukar. Då hade jag alltså ändå arbetat in 20 minuter av försovningen OCH sprungit längre än "vanligt". #win

Styrkan igår gick bra förresten. Sjukt varmt på gymet men det gick ändå bra att pressa på ordentligt. :) Ikväll är det rygg med coach Mattias som gäller. Ha en fin dag allihopa! :)

Kram C

2 kommentarer:

 1. Kanske du borde sova ut och vila mer, känns som det är ett lätt "måste" när du skriver..
  känns inte direkt "harmoniskt"

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inget jag gör gällande träningen är av måste. Jag älskar att träna men jag förstår att det är svårt för någon som inte har den kärleken att förstå. Det som inte känns harmoniskt här tycker jag är att du inte vågar skriva vem du är. :)

   Radera