- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

fredag 19 juli 2013

Sista dagen

Gomorron!

Ryggpasset igår gick helt ok! Lunchen blev av olika omständigheter inte vad den borde så jag hade inte direkt räknat med att kunna ta i som jag ändå kunde. :) Det är alltid mycket jobbigare att köra med coach än själv för när man tror att man ska dö så måste man kämpa lite till. ;) Då är jag ändå rätt bra på att pressa mig själv annars också. ;) Förväntar mig rejäl träningsvärk under dagen! :)


Igår kväll hade jag alla förutsättningar i världen till en god natts sömn då Peter var iväg och det bara var jag och Leon hemma. Det hela började bra men sedan vaknade jag 02 och var jättepigg. Var helt omöjligt att somna om.. Nu gjorde jag det til slut men det var (som alltid vid sådan här tillfällen??) precis innan klockan ringde och det var dags att gå upp.. Då var jag minsann inte lika pigg längre. ;)

Upp kom jag ändå och det blev 11,5 km med en superpigg Leon. Gårdagens morgonrunda blev ju rätt kort för honom så han var taggad idag. Inga problem med hälta heller. :) 18 grader när vi gick ut så det var varmt. Stannade som vanligt så lillen fick bada såklart. :)

Varför står du på bryggan matte? Kom i och bada med mig! :)

Nu är det timmar kvar tills jag går på min semester! Nästa vecka blir det husmålning, träning och en massa vila, sol och bad. Detta är i vilket fall tanken. Ska bli skönt att bara kunna ta dagen lite som den kommer.

Ha en fin fredag allihopa! :)

Kram C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar