- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

tisdag 16 juli 2013

T.r.ö.t.t.

Gomorron!

Det blev en rätt tung men rolig dag för mig igår. Jag och en kollega åkte ut i skärgården för att göra en massa inspektioner hela dagen. Det tar på krafterna att vara på topp sådär hela dagen och dessutom fick jag köra. På vägen hem så var jag så trött så det kändes som jag skulle somna. Totalt 25 mils bilkörning igår på kurviga landsvägar.. De är en del när man är måndagstrött, haha. ;)

 
Jag råkade däcka när jag kom hem från jobbet efter mitt mål eftermiddagsgröt och detta gjorde att jag hade svårt att somna sedan på kvällen. Imorse var jag ännu tröttare och hade världens problem att komma ur sängen.. Upp kom jag dock till slut och började dagen med 11,5 km förbränningsjogg med Lilleman. Lillen var rätt trött idag så det blev mycket hejarop för att få honom på topp. Sådana här mornar är det jobbigt att springa hela rundan med Leon..

I eftermiddag är det dags för gymet och ett pass axlar och tricpes. Hoppas det går bra. Mina axlar är fortfarande rätt mos efter den omvända hackliften i söndags. Trycket är rätt ordentligt på dem i den övningen..

Ha en fin dag allihopa!

Kram C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar