- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

tisdag 11 februari 2014

Smärta!!!

Framsida, baksida, utsida och insida lår. Gluteus maximus, medius och minimus. Alla ligger på 10 på träningsvärksskalan nu! Den sinnesjuka träningsvärken har bara eskalerat och nu är det nästan så att jag gråter när jag måste röra mig efter att jag suttit still en liten stund.. Har aldrig varit med om att alla delar gör lika ont samtidigt. Kvittot på ett grymt ben- och rumpapass förvisso men det här är inte kul alltså! :(


Det var som ni förstår ingen rolig upplevelse att ge sig ut på en morgonjogg imorse. Nu är jag ju knappast den som ger mig och träningsvärk är inte en godtagbar ursäkt efter att benen fick vila hela dagen igår. På med kläderna och ut med Lilleman alltså. :)

Kunde lika gärna sprungit i en smal kimono denna morgon, så små steg fick jag ta. Nu brukar jag aldrig ta stora steg men imorse fick jag verkligen tassa fram, haha. ;) Blev första 9 km med Leon i ett lugnt tempo och sedan ytterligare en egen runda på 8 km. 17 km ren smärta (på ett bra sätt eftersom jag inte är skadad).

Styrkan igår gick riktigt bra och jag var stark! Kunde till och med öka lite i vissa övningar! :) T ex så klarade jag tre set på 50 kg i liggande stångcurl. Det tycker jag är grymt bra! :)

Övningarna vi körde igår var:

Axlar
Axelpress 5 set
Hantellyft åt sidan 4 set
Flyes för ovansida axlar i cc 4 set
Flyes i maskin för baksida axlar i cc 4 set
Baksida axlar med rep i cc 4 set

Biceps
Scottcurl (enarmshandtag) i cc 4 set
Liggande stångcurl i cc 4 set
Liggande enarmscurl i cc 4 set

I eftermiddag väntar ett pass bröst och triceps. Hoppas även att ben och rumpa återhämtar sig under dagen, jag orkar snart inte mer! :S

Ha en fin tisdag allihopa! :)

Kram C

2 kommentarer: