- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

torsdag 6 februari 2014

"Springa snabbare"-straffet

Gomorron!

Imorse fick både jag och Leon känna av att vi sprungit på rätt bra de två senaste dagarna. Vi var båda två ganska sega även om Leon var snäppet värre än mig. Tror det är för att han innehar en viss lathet i sin karaktär som kommer från han ras. ;) Ända så är Leon en väldigt pigg och aktiv hund men ibland när det är lite mindre roligt (som nu när det blivit varmare och snön börjat försvinna) och då försöker han slacka lite ibland (stå och lukta vääldigt länge osv). Idag var en sån dag då han fick ett ex antal "framåt"-kommandon av matte. Så här var det titt som tätt innan snön kom men nu har det inte varit så på länge och då känns det lite trist. Vet ju att det inte är något fel på orken utan att det endast är det där karaktärsdraget som kommer ibland. Händer säkerligen oftare ju äldre han blir antar jag, blev aldrig så här förr..

Hur som haver så sprang vi 9 km tillsammans i ett lugnt tempo. Det var ok med mig (så länge han rörde sig framåt mestadels) för jag var lite trött efter de senaste dagarnas löpning. Förutom det så hade jag lite ont (typ kramp?) i "yttersulan" på höger fot. Precis samma som jag får av Puma-skorna fast på insidan då. Nu sprang jag i mina Asics DS Trainer (neutral) som jag inte använt på länge (sen snön kom) och det kan ju bero på att fötterna inte är vana vid skon, fick aldrig denna känning av skorna innan. Vi får se om problemet kvarstår efter ytterligare några pass.

Efter jag lämnat av Leon så blev det ytterligare 8 km på egen hand (kändes då något bättre i foten), totalt 17 km denna morgon.

I eftermiddag så är det dags för veckans ryggpass med Peter. Ser fram emot det riktigt mycket, roliga övningar och jag har ökat lite i styrka på sistone. Riktigt roligt! :)


Ha en fin torsdag allihopa!

Kram C

2 kommentarer: