- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

lördag 11 juni 2011

Paus

Det har blivit en blogpaus för mig ett tag nu. Under min lilla minisemester så hade jag inte datorn med mig och sen har det varit full rull med skolan. Igår tog allt slut i alla fall och jag tog examen!! :D Jag har inte legat på latsidan med träningen heller utan kört på som vanligt förutom att jag vissa mornar på sista tiden har gått en kortare sträcka och sedan sprungit också vilket mitt knä har klarat bra. :)

Nu ska jag snart köra lite med magrollern och sedan gå till gymet vid kvar i nio och köra rygg. Efter blir det 70 min spinning. :) Idag blir det lunch hemma med Lilleman och sedan ska vi vila upp oss för på kvällen så ska jag, min sambo och pappa och plastmamma ut och äta god middag för att fira mig. :)

Annars så är allt bra förutom att jag fortfarande har problem med min benhinna.. Känns mer när jag går långt och knappt något när jag springer så det är därför jag ändrat om upplägget lite vissa dagar så benhinnan ska få vila. Vi får se hur det går med den, får väl gå till läkaren om det inte blir bättre. Kan vara så att mina gåskor är slut så jag ska prova att gå i ett par nya skor imorgon bitti så får vi se.

Kramar C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar