- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

torsdag 30 juni 2011

Skadad!?

Nu sitter jag återigen på jobbet. Skulle från början inte jobbat mer än tills igår men har nu fått förlängt till åtminstone nästa vecka ut. Eventuellt så kommer jag även att jobba vecka 28 om det behöver mig, annars så kan man ju hoppas på lite ledigt. ;) Vecka 29 har jag i alla fall tagit semester. Måste få lite ledigt denna sommar även om ekonomin kanske inte tillåter. Som tur var så hade jag 5 semesterdagar sparade sedan innan jag började plugga som jag ska ta ut denna vecka. :)

Jag har upptäckt att jag blivit lite skadad.. Nu för tiden så räcker det med att jag ser en tjejmage utan någon uns av magmuskler för att direkt tänka fett! Så behöver ju inte alls vara fallet då många inte tränar aktivt och då inte ha synliga magmuskler och det vet jag ju!! Ändå så kan jag inte låta bli att se det på det här sättet. Sedan jag började med styrketräningen så har jag blivit oerhört förtjust i (lagom mycket!!!) muskler och anser att de ska finnas definition på dem för att det ska vara snyggt. Om inte så syns det ju ändå inte att man tränar! Har nog väckt en liten skräck i mig själv mot fett och att bli fet.. Ändå så är jag inte alls lika strikt med maten nu för tiden men jag tränar så pass mycket så det försvinner ändå. Skulle gärna vara lite hårdare än jag är i dagsläget men jag orkar inte styra för mycket med kosten. Är nog hårdare än de flesta Svenssons ändå, haha! ;)

Hur går det med träningen då? Jo, igår blev det 7 km morgonprommis, 7,4 km löpning och sedan 70 minuter spinning med F på eftermiddagen. Ett inofficiellt pass nu igen, haha. ;) Då det blev en del kondition igår så valde jag att endast gå en powerwalk med Lilleman på 13 km imorse. Tror jag ska försöka att endast springa varannan dag (som mest) för att inte slita ut mig. Sen är det alltid bra att variera sin träning (som jag sagt förut) så att inte kroppen vänjer sig. :)`

Bjuder på en fin bild på Lilleman från en av våra morgonrundor hos mina föräldrar..

Lilleman på luffen :)

I eftermiddag så väntar ett tungt ryggpass för min del, eventuellt så kör jag mage också när jag ändå är igång! ;) Hoppas min sambo ska träna också så jag får sällskap. :)

Kramar C

2 kommentarer:

  1. Fast visst kan man träna aktivt men ändå inte ha synliga magmuskler? Eller hur menar du?
    Jag skulle nog inte påstå att jag är inaktiv, tränar ca 6 dar i veckan+promenader varje dag men jag har ändå inga synliga magmuskler. Jag tycker absolut att det är snyggt med magmuskler men en helt vanlig mage är också snygg. Och en del tränar ju inte för att det ska synas utan mest för att de mår bra av det och tycker det är kul.
    Men jag håller med dig, visst ska man träna för att man mår bra. Gränsen går väll om det är så att man inte kan vila från träningen utan att få ångest. Men det kan man ju bara avgöra själv för det är ju väldigt individuellt.
    Jag tycker absolut att träning är den bästa fritiden och så länge man mår bra av det och håller sig frisk och skadefri är det bra. Men man kan ju behöva vila ibland också ;)

    SvaraRadera
  2. Självklart kan man det! Det krävs ganska låg fettprocent för att de ska synas överhuvudtaget och det är svårt att ligga på jämt.. Sen kräver det en del höjd på magmusklerna också och då krävs magträning med viktmotstånd.. Anledningen till att mina syns är bara tack vare all träning för jag äter inte alltid sådär jättebra. ;) Jag är ju lite träningsskadad som alla som läser den här bloggen är medvetna om. Menade inget illa med inlägget utan mer visa på hur knäpp jag är ibland. ;)

    SvaraRadera