- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

torsdag 23 juni 2011

Update!

Nu har jag varit dålig på att uppdater igen! Sorry!! :( Har varit så mycket på sistone så jag har helt glömt bort bloggen.. :(

Allt flyter i alla fall på och jag är nu bilägare och har snart jobbat i en vecka på mitt nya jobb. :) Ska lägga upp kort på bilen så ni får se hur fiin den är. :) Träningen går också bra och jag har nu köpt kort som gäller fram till siste augusti på min sambos gym då mitt har så dåliga öppettider över sommaren.. Kommer att köra styrkan där och sedan gå¨på nåt spinpass då och då på mitt vanliga gym.

Har fortfarande en del problem med min benhinna men mest när jag går längre sträckor så jag löper en del förutom promenaderna nu så ofta jag kan på mornarna. Medicierar för fullt och hoppas jag blir bra snart. :) Imorse regnade det nåt sjukt mycket ute så det blev en 7 km runda med Lilleman och sedan gick jag faktiskt till gymmet och sprang i en halvtimme på bandet. Det blev 6,2 km idag. :)

Om lite över en timme så är det dags för mig att köra hemmåt för att börja med tvätt och sedan dra till gymet för att köra rygg mellan maskinerna. Till kvällen blir det storhandling inför midsommarhelgen och nästa vecka.

Imorgon åker vi nog över till mina föräldrars hus och tar det lugnt över midsommarafton. De är ute med båten som vanligt och vi är bjudan på fest på midommardagen och väljer därför att ta det lugnt på midsommarafton i år. Om vi sen tar oss iväg på festen på lördag är en annan femma.. Trist man är nu för tiden, haha! ;)

Kramar C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar