- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

lördag 28 maj 2011

Benhinneinflammation.. :(

Har råkat ut för en sån jäkla benhinneinflammation. Kände de redan igår morse så jag antar att det kom efter Cirkelfysen.. Det blev bara värre och värre under dagen igår och nu gör det jätteont! Var en plåga att gå morgonprommisen med Lilleman men jag var ju tvungen, han måste ju också få sin motion! Har smöjt in mig med Zon nu i hopp om att smärtan ska lägga sig någon för missa träningen gör jag ju inte! ;)


Det är vid den svarta pilen som jag har ont. Tror det kommer av att jag spänner mig där när jag går riktigt fort. Denna gång kom det dock av något på Cirkelfysen men jag har ingen aning om vad.. :(

Har ätit frukost och väntar på att få gå till gymet. Ska köra biceps och mage som vanligt på lördagar. Fokus ligger på magen så jag kör så mycket bicce jag hinner med helt enkelt. Kl 10 börjar spinningen så då får passet vara klart helt enkelt. :) Hoppas inte spinningne drabbas av benhinneinflammationen men jag tror inte det. brukar bara ha ont när jag går, springa och cykla brukar vara ok. :)

Efter en förmiddag av träning så väntar lunch med min sambo. Därefter ska det vilas ordentligt för att jag har ju inte sovit inatt heller (samma visa varje helg). Till kvällen ska vi till svärmor på födelsedagskalas. Ser jag inte direkt fram emot, en av deras vänner är så sjukt jobbig och pratar heela tiden. Man tror att huvudet ska sprängas efter en halvtimme.. :( Nödvändigt ont dock, även om jag helst hade sluppit! Hoppas vi tar oss ifrån kalaset skapligt så vi kan mysa och kolla på en film på kvällen. :)

Kramar C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar