- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

måndag 23 maj 2011

Mycket skräp och träning..

.. har det blivit i helgen. Godis och chips både lördag och söndag men också en massa träning. :) Igår såg ut som följande:

* Morgonprommis med Lilleman 13 km
* Lunchlöppass med min sambo och Lilleman ca 3-3,5 km (Runkeepern fungerade inte så det är en uppskattning)
* Eftermiddagspass, axlar och triceps, med min sambo
* Kvällslöppass med F 4 km.

Sen smällde jag i mig en massa onyttigheter så all den träningen var i onödan. Eller så ser jag i och för sig inte på det eftersom jag tränar för att jag tycker det är roligt. :)

Nu ska jag snart iväg till gymet igen för att köra ett benpass. Ska ta det lugnt denna vecka med tanke på träningsvärken jag fick förra veckan. Vill helst inte vara med om det denna vecka igen. Så många dagar av pina, inget att leka med kan jag lova. :S Blev morgonprommis till spåret och backintervaller med Lilleman nu på morgonen så jag skiter i cardion efter styrkan tänkte jag. Blev ju en hel del kondition igår också och man måste variera sig lite och låta kroppen vila lite ibland. Eller vila och vila, har ju kört kondition redan men ta det lite lugnt så att man inte överanstränger kroppen då. ;)

Annars så har jag en massa att läsa idag. En ny bok på ca 400 sidor måste läsas ut till onsdag. Denna bok är mindre text än den förra så det är nog ungerfär lika mycket att läsa så jag behöver verkligen göra det flera timmar idag. Tänkte dela upp boken på 3 och sedan läsa en del varje dag så vet jag vad mitt mål är. :)

Kramar C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar