- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

fredag 20 maj 2011

Sköna fredag!

Nu är solen tillbaka och humöret är på topp fast fredagarna är rätt jobbiga för min del. Började dagen med att gå till spåret och springa backintervaller med Lilleman. När vi kom hem blev det frukost och storstädning innan gymet. Idag fick det bli ett tungt ryggpass då jag ska köra axlar och triceps med min sambo på söndag. Passet gick bra och jag hade en grym kontakt hela tiden. :) Övningarna jag körde var:

Rygg
Latsdrag 4 set
Marklyft 5 set
Stångrodd 4 set
Stångrodd med omvänt grepp 4 set
Ryggresningar 4 set
Latshiss bakåtlutande med hammargrepp 4 set PB

Efter styrkan blev det 20 min på crosstrainern i högt tempo.

Nu är jag i full gång med tvätten här hemma och kommer hålla på hela eftermiddagen innan jag är klar. Sen blir det storhandling på Maxi. Hoppas kunna hinna med att skriva några frågor till ett seminarie idag men om jag inte gör det så får det vänta tills måndag. Ligger en vecka före tidsplanen så det är ingen stress. :)

Blev erbjuden ett jobb inom det jag pluggar till idag. Dock var det alldeles för långt ifrån där jag bor så jag kunde inte ta det. Jag har ju hund och sambo med företag här i stan så jag är inte flyttbar på heltid och det var inte pendlingsavstånd.. :( Hoppas det dyker upp mer!!

Kramar C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar