- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

onsdag 17 augusti 2011

Befrielse för själen

Godmorgon alla glada! :)

Idag har vi soool och det är riktig höstkyla i luften. Inte mig emot, svalare att träna ute då. ;) Idag blev det 7 km med Lilleman och sedan 8 km löpning. Kände mig lite trött i kroppen idag så det var rätt tungt men skam den som ger sig! :) Fick en helt ok tid på rundan även om jag fick kämpa lite extra för den idag. Underbar känsla ändå att springa när man älskar det så mycket! Även om jag är svintrött och benen känns tunga så gör det mig lycklig och det är de tunga passen som gör att man uppskattar de lätta så mycket mer! Inget är gratis här i livet och det gäller att kämpa för att nå dit man vill! Jag ställer alltid höga krav på mig själv och att uppnå dessa är som en befrielse för min själ och detta gör mig lycklig. :)



Bröst- och bicepspasset igår gick riktigt bra och det kändes att övningarna tog där de skulle. B hjälpte mig och kollade så jag gjorde rätt och tydligen så har jag fuskat lite på senare tid och inte tagit ut rörselserna helt... Fy mig, haha! Kan ju vara en anledning till att jag inte blivit starkare på sistone så nu jävlar säger jag bara! :)

I eftermiddag blir det vila och jag ska nog ta en eftermiddagslur känner jag. Sovit dåligt varenda natt på sistone så jag behöver ta igen lite sömn om jag ska orka torsdag och fredag på jobbet samt ryggpasset imorgon. Det gäller att jag är på topp när jag kör rygg nu så den VÄXER! :) Ska bli kul att köra efter B:s schema ett tag fram över och se vad som händer. Han är verkligen jätteduktig så jag förväntar mig ingen annat än mirakel. ;)'

Kramar C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar