- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

torsdag 4 augusti 2011

Mer kolhydrater

Igår eftermiddag så åkte vi och badade som planerat. Tyvärr så var jag ett klantarsel och tog de inte lugnt i vattnet utan råkade stöta sparak till i vattnet och det kändes i foten kan ja lova! :( Lite mer svullen och öm idag men jag kunde ändå gå en morgonprommis på 13 km med Lilleman utan problem. Får se hur de känns imorgon bitti men jag hoppas kunna ta ett litet löppass. :)

I eftermiddag så blir det att köra rygg och mage. Har blivit berordrad av en vän (som jobbar som PT) att äta mer kolhydrater nu så jag kan öka lite i styrka. Ska ta de lugnt och kolla vad som händer med kroppen för att jag vill inte bli fet på kuppen. ;) Dock skulle det vara kul att öka lite mer i styrka, har inte hänt så mycket på senare tid. Troligtvis då jag tänkt lite mer på vad jag ätit och kör en hel del kondition som gör att kalorierna inte räcker till för muskeltillväxt.. Så nu äter jag lite extra så får vi se vad som händer. Kommer även att lägga till lite kolhydrater till det lagade kvällsmålet när jag ska springa på morgonen dagen efter för att ha lite mer kraft i benen. :) Min vän sa även åt mig att dra ner cardion till hälften men ni vet ju hur ja är.. Ska försöka att ta de lite lugnare men de blir svårt! ;)

Idag blir det chilli con carne till lunch och vanligtvis brukar jag inte äta något annat än sallad till detta då det brukar räcka.. Nu har jag lagt till långkornigt ris för att få extra laddning i musklerna till eftermiddagens pass. Kommer även att fylla på lite precis innan i form av min kvarggurt med havreringar, mums! :) Äter ju nästan alltid kolhydrater till lunch men ska börja äta lite mer än jag gjort tidigare.



Kramar C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar