- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

fredag 26 augusti 2011

Tufft ryggpass och morgonlöpning

Godmorgon! :)

Ryggpasset igår gick verkligen kanon och jag gjorde till och med en del PB. :) Körde även slut på magen och det tar sin lilla tid kan jag lova. ;) Hoppas jag få en ordentlig träningsvärk idag för det har jag förtjänat. ;)

Imorse kände jag mig helt ok i vaderna när jag gick med Lilleman så det fick bli en löprunda. Tog det ganska lugnt och hoppade den sedavliga fredagsfartleken och körde ett vanligt distanspass istället. Ville inte riskera något med vaderna. Sprang i mina inneskor idag och de kändes bättre än mina vanliga uteskor så jag tror de är slut nu.. Dags att köpa ett par nya för de jag löper med nu är terrängskor och det blir inte mycket terräng för mig nu medans jag rehabilterar min stukade fot. Behöver ordentliga skor med bra dämpning då jag springer en hel del på asfalt i dagsläget. Ska försöka hinna med att kolla på ett par i helgen. :) Tiden på löprundan blev faktiskt helt ok fast jag tog det lugnt. Körde i och för sig på litre hårdare på slutet som vanligt, kan inte låta bli! ;)

Nu är det dags för jobb! Imorgon väntar ett tuffat axlar och tricepspass på morgonen, idag tar jag vila från styrkan. :) Ha en underbar fredag! :)

Kramar C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar