- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

onsdag 10 augusti 2011

Mysonsdag

Imorse var vädret betydligt bättre än igår och det blev 7 km morgonprommis med Lilleman innan han och husse skulle åka till jobbet. Drog i mig en proteindrink och gav mig ut på en löprunda på 7,4 km. Löpte på i ett bra tempo och fick samma sluttid på rundan som min PB ligger på innan frukost och det är jag nöjd med. :) Kan det varit riset jag åt igår kväll? Eller att jag fick sova till kvart över fyra imorse istället för kvart i? Kankse lite båda men det kändes riktigt bra i alla fall för jag har ju trots allt rätt fin träningsvärk i benen efter benpasset i måndags.. ;)

I eftermiddag blir det vila från träningen då jag ska hem till min kompis och hälsa på en sväng. Blir mys att bara umgås och snacka skit en stund, vardagslyx helt enkelt! :) Imorgon går jag på styrkan igen och då är det dags för rygg, längtar redan för jag vill verkligen få den att växa till sig lite. No pain no gain! :)






Gamla ryggbilder men de ser nog inte mycket bättre ut idag.. :( Ska försöka få min man att ta några kort på mig nån dag framöver. :) Väx, väx, väx sa jag!! :)

Hoppas ni har en underbar dag!

Kramar C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar