- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

fredag 5 augusti 2011

Löpning i mogonsolen

Ryggpasset gick bra igår! :) Fick träna tillsammans med B från gymet och han är allt bra krallig. Visade mig lite nytt så de känns kul! :) Kollade på ryggstackarn i spegeln när ja kom hem och känner att den behöver prioriteras lite.. Ska försöka köra den lite extra. :)

Imorse så blev det att gå ut vid fyra för att gå en 7 km morgonprommis med Lilleman. Jäklar va mörkt det är nu vid den tiden. Inte bara mörkt för den delen, kallt också! Behöver vantar för annars blir händerna helt stela.. Nu är hösten på ingång känner jag.. :( Vid fem-tiden gav jag mig ut på en löprunda och då hade solen tittat fram och det blev genast behagligare i luften. :) Rundan blev 7,4 km och jag tog det ganska lugnt idag eftersom jag sträckte till foten lite i förrgår. I vilket fall så kändes det bra i foten och jag känner mig stabil med lindan. Håller mig nog ifrån terräng ett tag till ändå tror jag, vill inte riskera nåt! :)

Snyggaste formen jag haft (enligt mig själv), var strax innan jul de här.. Nu är ja inte alls lika hård som ni vet, haha! Men jag kommer tillbaka, förr eller senare! :)

Nu är de dags att ta tag i jobbet! Ha en underbar dag alla! :)

Kramar C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar