- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

måndag 8 augusti 2011

Jobbig helg...

En av mina närmsta vänner har inte mått så bra på sistone och det har hänt en massa tråkigheter i helgen vilket har gjort att jag inte orkat blogga helt enkelt..

I lördags morse så blev det i alla fall 13 km morgonprommis, axlar och triceps på gymet och sedan spinning med F som avslutning. Efter detta så fick jag reda på vad som hänt min vän och var och hälsade på henne på sjukhuset. Då hon inte mådde så bra så blev det inget tjejkväll som planerat.. Istället så gick jag och B en promenad i skogen med Lilleman som avslutning på lördagskvällen.

I söndags var jag lite nere efter allt som hänt men det blev i alla fall 10 km morgonlöping i spåret. De första varvet av femman blev med Lilleman och sedan fick han vänta i bilen det andra varvet då jag sprang själv. När vi åkte hemmåt så började det spöregna och detta höll sedan på hela dagen. Jag stannade hemma i fall min vän behövde mig och kvällen avslutades med pizza och TV-mys med min sambo och Lilleman.

Idag så kände jag mig lite piggare och det verkar som min vän är lite bättre. :) Det blev 7 km morgonprommis med Lilleman i mörkret (ja, de är mörkt nu när vi går ut på mornarna...) och därefter 9,5 km löpning i soluppgången. Kändes riktigt bra och jag är nu redo för en ny vecka. :) I eftermiddag så blir det ben på gymet.

Ha en underbar dag alla och ta hand om varandra!

Kram C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar