- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

tisdag 30 augusti 2011

Anpassat benpass

Idag är det ett riktigt ruskväder. Fast jag hade tur imorse för det hann inte börja under min och Lillemans morgonrunda. :) Nu sitter jag säker inne på jobbet och det känns faktiskt helt ok att jobba i det här, haha! ;)

Igår var det ben på gymet och jag kunde varken köra knäböj eller utfall på grund av en muskelbristning i höger framsida lår.. Den enda övningen som inte gjorde ont var benspark så det fick bli en jäkla massa set av det istället. Känner aldrig av muskelbristningarna när jag springer utan bara när jag ska köra benen tungt.. Kan hända att de är lite överanssträngda men jag kör heller andra övningar och fortsätter med löpningen än att sluta med det och köra alla övningar på benen.. Det blev även en del baksida ben och rumpa. Körde sittande legcurl och raka marklyft och sedan även en riktigt bra övning för rumpan. Man ligger på golvet och har sedan rumpan i luften hela tiden medans man "går". Benen ska vara helt utsträckta och man vilar sin tyngd på hälarna för att sedan (ett ben i taget) flytta benen inåt under rumpan (sätt nedan foten helt i golvet) och sedan ut igen utan att sätta ner rumpan i marken. Detta upprepar jag så många gånger jag orkar och sedan vilar jag för att köra igen. Nu när jag inte kan köra knäböj och utfall så måste jag köra mer specifika övningar för rumpan så den också får sig en omgång. Tar en del i raka marklyften men inte alls som i knäböjen eller utfallen.

I eftermiddag så väntar bröst och biceps på gymet. B som är min trogna vapendragare på gymet har tagit vilovecka då hans kropp har blivit lite sliten men en del smärta som följd vilket gör att det kommer bli lite ensamt på gymet denna vecak. :( Ingen som skriker på mig, haha! Hur ska detta gå? Kommer jag orka något idag? Det återstår att se. ;)

Kramar C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar