- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

måndag 24 oktober 2011

Helgen som varit

Godmorgon! :)

Helgen har inneburit en himla massa mat och godis (som vanligt) och en hel del träning (som vanligt). Har ingen lust att skriva upp allt jag ätit (;)) men här kommer passen:

Lördag
* Morgonprommis 13 km
* Spinning 70 min
* Rygg och mage tillsammans med P
Jobbigt pass och jag var inte stark. Motivationen var som bortblåst. Kände detta redan i torsdags så nu kanske mitt "flow" är över för denna gång.. :( Bara att kämpa vidare även om det är sååå mycket roligare att gå till gymet när det går bra..

Söndag
* Morgonprommis 5 km
* Långpass löpning 12 km
Benen kändes ganska tunga trots all överskottsenergi sedan lördagen. Tiden visade ändå att jag sprang på rätt bra så de kanske inte hade varit så tunga om jag hållt bekvämlighetstempo. ;) Tyckte bara det gick så långsamt så jag trodde jag sprang långsammare än jag gjorde vilket fick mig att kämpa lite mer. Springer ju mest kvalitétspass i högt tempo nu för tiden så allt annat känns väl långsamt antar ja. ;)

Imorse så blev det 7 km morgonprommis med Lilleman och sedan ett 5,2 km snabbdistans direkt efter. Löpningen gick verkligen kanon idag! Löpte på i ett högt tempo och det var jobbigt men aldrig så jobbigt så jag behövde sänka tempot. Slog PB på rundan och jag är så sjukt nöjd med detta. Jäkla va jag är bra! ;)

I eftermiddag så är det dags för bröst och biceps på gymet. Jagh satsar på att vara minst lika stark som förra veckan, jag vägrar att gå ner i vikter!!



Skönt med måndag och bra matvanor igen. Jag har sagt det förr men jag säger det igen- dessa svullohelger måste bli mindre. Jag mår inget vidare av detta så jag måste verkligen börja tänka på det lite mer. Men jag kan inte bara äta lita grann av denna skitmat och detta godis, ska jag då sluta helt? Olycklig kommer jag bli.. Tror jag...

Tjock dimma hela vägen till jobbet så jag fick köra riktigt lugnt. Sket i att sätta på dubbdäcken i helgen då det såg ut att bli milt hela veckan, hoppas jag har rätt.. :)

Kramar C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar