- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

fredag 7 oktober 2011

Underbara fredag!

Äntligen är fredagen här! :) Är alltid lite muntrare än de andra arbetsdagarna på fredagen, undrar varför? ;) Imorse blev det iaf 7 km morgonprommis och när det var 25 min kvar till löpturen så åt jag min lilla riskaka i farten. :) Riskakeexperimentet fungerade bra och jag hdae faktiskt mer enrgi i benen när jag gav mig ute på min lilla löprunda. 4,6 km snabbdistans blev det idag. Sprang på en helt ok tid, exakt samma som förra fredagen faktsikt. Fast idag blåste det storm och jag hade rejäl motvind bitvis som gjorde att jag fick kämpa extra mycket så under normala förhållanden så borde jag kanske fått en någelunda bättre tid. :)

Axlar- och tricepspasset igår gik riktigt bra! Jag klarade två set om 10 reps med den högsta vikten jag tagit i hantelpressen! Hade nog klarat tre set för när jag sedan gick ner i vikt på sista setet så var det jättelätt. Nästa vecka! :) Gjorde även PB i viktpåslag i dips mellan två bänkar. Kändes riktigt bra igår helt enkelt! :) :)


Dips mellan två bänkar, jag har viktplattor i knät när jag kör denna för att det ska bli tyngre! Jag brukar även ha bänkarna bredare isär än killen på bilderna och endast ha hälkappan i för att det ska bli ännu jobbigare. :)

I eftermiddag ska jag åka förbi grannstaden på vägen hem från jobbet och hämta mina föräldrars hund. Hon ska bo hos oss till imorgon eftermiddag. Detta kommer innebära en extra lång hemresa men det är sådant man får ta! Man måste ju ställa upp för sin familj! :)

Imorgon väntar träning i vanlig ordning. Det enda som är säkert är morgonprommis och ett tungt ryggpass om det blir spinning el inte har jag inte bestämt än! F är sjuk och vikarien är sådär bra tycker jag.. Kankse sover lite längre istället för att stressa ut med hunden kl 5 för att hinna gå, städa och köra styrka innan spinningen kl 10. Vi får se! :)

Kramar C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar