- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

måndag 10 oktober 2011

Så var det måndag..

Japp, nu är ledigheten slut! Fattar inte att helgerna går så jäkla fort, känns inte som man hinner eller orkar med allt man vill eftersom man också måste använda den lediga tiden till att vila upp sig också så man orkar jobba i veckorna. Helt sjukt att det ska vara så igentligen. :(

Började i alla fall dagen med en morgonprommis på 7 km och sedan sprang jag ett snabbdistans på 5,2 km. Kände mig stark i benen idag eftersom jag vilade igår så det gick ganska lätt att löpa på i ett bra tempo. Länge sedan mina ben inte strejkade och min vilja fick bära mig runt löprundan. ;) Tiden blev helt ok men jag ångrar att jag inte sprang på hårdare nu när jag faktikst var så pass pigg i benen, inte ofta det händer, haha. ;) I vilket fall så var det skönt att springa idag, även om det blåste storm. :)

I eftermiddag väntar bröst och biceps på gymet. Hoppas på bra styrka idag som förra veckan. :) Har ont i min högra handled men så länge jag har handledsskydd när jag kör bic, tric och pressövningar så går det bra. Känner inte av det då men hela tiden till vardags när jag använder den. Funderar på att ha den lindad hela dagarna så den får vila och bli frisk. Ska bara försöka finna tid att linda den på mornarna. Har ju ganska (väldigt) tight tidspress på mornarna för att komma iväg i god tid. :( Idag kom jag iväg 5 minuter senare än jag brukar och då var det alldeles för mycket bilar på vägen, massor av stoppklossar och köra om fick jag göra hela tiden. Detta kändes mindre skoj så nu gäller det att sparka röven ur sängen direkt när klockan ringer i fortsättningen så jag kan få min sköna bilresa till jobbet, nästan ensam på vägen. :)

Ha en underbar dag! :)

Kram C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar