- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

måndag 17 oktober 2011

Helgen

Så var helgen över och måndagen här! Har mycket på jobbet idag då chefen är borta och en medarbetare sjuk.. Men de är inget jag inte klarar ut. :)

Dåligt med uppdatering under helgen men denna träning är i vilket fall utförd:

Lördag

* Morgonprommis 13 km
* Spinning 70 min
* Rygg och magträning med B

Söndag

*Morgonprommis 7 km
* Löpning backintervaller
-Uppvärmning 2,5 km löpning
-Intervaller 200 m lång backe som jag sprang allt vad jag hade uppför för att sedan jogga ner och detta upprepades 5 ggr
-Nerjogg på 4 km
Totalt blev passet på 7,5 km med intervallerna inräknade. Gick riktigt bra och jag hade bra med energi i benen efter lördagens överskott av kalorier. ;)

Idag började jag dagen med 7 km prommis med Lilleman och sedan ett snabbdistans löppass på 5,2 km. Det gick rätt bra idag och tiden är jag nöjd med. :)

Helgen (lörd-sönd) har inneburit en massa skräpmat i forma av hamburgare och pizza samt en hel del lösgodis. Allt skit har fått min mage att slå bakut och idag har jag redigt ont i magen, inget kul! Igår blev kosten bra ända fram till kvällen när min sambo bara ville ha hamburgare så det fick bli det igen (åt det i lördags också..) och sedan avslutades kvällen framför en film med glass och godis (åt även godis lördag kväll..). Allt detta tyckte inte min kropp om så nu får jag lida för detta! Att jag ska ha så svårt att säga nej under lörd-sönd!!?? Blir tokig på de här! Skönt att måndagen äntligen är här med bra matvanor hela dagen. :)

Kramar C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar