- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

fredag 4 maj 2012

Delmålsdag på jobbet och tuffa intervaller med slitna ben

Gomorron!

Fredag och veckan har gått fort! Man kan väl säga att detta blir min andra arbetsdag denna vecka eftersom vi igår hade kul med jobbet och endast "jobbade" ca 1,5 timme när vi hade möte. :)

Aktiviteterna var hemliga och jag tog Med mig Lilleman och åkte till grannstaden (där vi skulle hålla hus och "morfar" skulle vara barnvakt åt Lillen under dagen). Snart blev jag upphämtad och det tog inte lång stund innan jag förstod att det var go-kart vi skulle åka under förmiddagen. :) På med riktigt snygga out-fits (;)) och sedan fick vi köra. Jag gillar att köra fort men tycker de är lite läskigt med go-kart eftersom man sitter så oskyddad och nära marken.. :S

Linus på linjen? ;)

Ha ha! ;)

Blev en rejält lunchbuffé efter detta och sedan bar det iväg till brandstationen där vi gick igenom och blev visade verksamheten innan vårt lilla avslutsmöte innan dagen var till ända. Mycket trevligt var det! :)

Jag & brandskyddschefen (fick prova riktig brandmansjacka va! ;))

Väl hemma åt jag min sedvanliga gröt innan det var dags för intervallpasset. Idag var det stege vi skulle springa på 400m-800m-1200m-1600m-1200m-800m-400m med 1 min vila. Började med att jogga till arenan och benen kändes rejält stela, särskilt vaderna som var riktigt slitna.. Väl på plats fortsatte vi med en gemensam uppvärmning och totalt slutade uppjoggen 3,5 km. Vi började rätt bra med intervallerna och stegen upp till 1600m gick riktigt bra. Intervallerna skulle gå långsammare ju längre de var och det funkade på uppvägen men inte ner.. Jag var rejält sliten då och sista 1200m samt 800m var en riktigt pina där vaderna var helt slut för min del.. Pepp från Håkan om att vi skulle öka till sista intervallen och den skulle vara snabbare än den första (yeah right, tänkte ja) gjorde att jag la i gasen (som inte fanns) och lyckades minska tiden för sista 400m intervallen med 8 sekunder från den första! :)


Intervalltiderna från igår. Notera svackan vid sista 1200m och 800m.. Meen, man får ta de för va det är efter den maximala ansträngningen i tisdags.. Hade som sagt inte förväntat mig några underverk! :)

Efter vi hade pustat ut så blev det ca 15 min gemensam core-träning innan det var dags att jogga den 2 km (långa) vägen hem på mina fiolsträngar till vader. Totalt blev gårdagens pass 11,9 km.

Sov inte ett dyft inatt (som vanligt efter intervallträningen) men är ändå på bra humör efter trevligt pass igår med trevliga människor. :) Imorse blev det 11,5 km morgonprommis med Lilleman och vaderna kändes rätt ok ändå med tanke på hur de kändes igår.. ;) Nu får de vila tills imorn förmiddag då jag tänkte att vara med och springa långpasset om vaderna vill (eller jag kanske borde skriva "klarar av det" istället för det är ju inte de som bestämmer ;)). :)

Ha en fin fredag allihopa!! :)

Kram C

2 kommentarer:

  1. Härligt jobbat! Synd att man missade stegen. Men jag kämpade på i terrängloppet i Vidingsjö istället... Mina ben är som klumpar idag...

    SvaraRadera
  2. Desamma till dig! :) Förstår att benen är lite tunga idag, vet hur det känns! ;)

    SvaraRadera