- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

tisdag 22 maj 2012

Tröttmössa

Gomorron!

Idag har vi personaldag på jobbet och ska åka ut till skärgården för att sedan åka båt, gå rundtur på en ö samt äta lunch. Igår stod det att det skulle bli 23 grader och sol så jag tog på mig sommarkläder idag. På vägen till jobbet blir det kolsvart på himlen, börjar spöregan OCH blixtra!! Är det inte farligt att åka båt när det blixtrar? Inget paraply har jag med mig heller och ingen jacka tog jag.. Tror inte tröjan står emot regnet särskilt bra. ;) Ja ja, men får göra det bästa av situationen. :)

Igår skulle jag ju kört ben på gymet men vilken träningsvärk jag fick på eftermiddagen.. Slitna som få vara benen så något benpass var inte att tänka på, de skrek vila. Bestämde mig ändå för att gå till gymet och köra axlar och tricpes så det gjorde jag. Styrkan fanns där men jag var så trött, så trött.. Tog mig ändå igenom passet och tycte jag gjorde riktigt bra ifrån mig med tanke på förutsättningarna. :)


Blev dåligt med sömn inatt med då min sambo väckte mig för att säga att min jäkla MP3 var fulladdad, nödvändigt? Nja, det kan man väl diskutera.. Jag gick upp för att dra ur strömkablen ur datorn och då låste sig den lilla jäkeln och jag kunde inte stänga av den.. Till slut lät jag den bara vara, batteriet dör väl så småningom.. Måste byta den där nu, har bara haft dn några månader och den har krånglat mycket på den lilla tiden.. Måste varit ett måndagsexemplar för min gamla av samma sort är säkert 3 år och funkar prima fortfarande.. I vilket fall så var jag upp i varv igen när jag skulle lägga mig på nytt och hade svårt att somna.. Så lite sömn även inatt.. :(

Kom och håll om mig matte!

Imorse blev det 11,5 km morgonprommis med Lilleman. Kände mig stark i benen trots att det var trötta. Gå är dock inte inärheten av lika ansträngade för dem som att springa så det gick bra. I eftermiddag tänkte jag gå och köra rygg och mage om vi kommer hem skapligt från utflykten. Om jag gör det så kan jag springa imorn eftermiddag istället för på morgonen så får benen vila lite mer. :) Behöverv vänja mig vid att springa när det är varmare också känner jag..

Ha en fin dag allihopa! :)

Kram C

1 kommentar:

  1. Det brukar gå ganska snabbt att vänja kroppen vid att springa under varmare förhållanden. Dricka lite mer än vanligt är ett bra tips;0)

    SvaraRadera