- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

fredag 11 maj 2012

Världens bästa födelsedagspresent!

Jag är bättre i knät idag!! Vilken underbar födesedagspresent jag fick när jag vaknade imorse och inte kände något i knät! Upp och ut med Lilleman, kunde gå hela rundan på 11,5 km utan att ha ont en enda gång! Jag är så lycklig! :) Var ju heldeppad igår och trodde att denna födelsedag skulle bli ännu värre än min förra (vet inte hur jag tänkte riktigt eftersom jag låg magsjuk hela dagen då, men men ;)) men nu känns allt mycket lättare. :)


Nu fyllde jag alltså 30 år men jag har absolut ingen åldersnoja. :) Jag har aldrig varit i bättre form eller mått bätte än jag gör nu och jag önskar inte att jag var ett endaste år yngre än jag är! Jag har verkligen hittat mina glädjeämnen i livet och lever precis så som jag vill. Ingen mer (nån gång kanske, haha) fylla med baksmälla eller komplex över hur jag ser ut eller hur andra uppfattar mig. Jag tränar som jag vill och skiter fullständigt i kommentarer om att jag är torr och tråkig för jag inte äter kakor varje dag eller super mig full på helgerna. Jag är jag och jag är nöjd med mig själv precis som jag är! Finns ingen skönare känsla än att vara nöjd med sig själv och inte hela tiden sträva efter bekräftelse från andra. Jag är verkligen lycklig! :)

Världens finaste killar har jag ♥

Gick till gymet igår och körde bröst och biceps i min ensamhet (alltså jag var inte själv på gymet men jag tränade själv med mp:n som sällis ;)). Passet gick kanon och jag var riktigt stark och hade massor med energi i kroppen! :) Blev faktiskt på mycket bätttre humör när jag fick slita lite i vikterna. Skönt att få göra något även om det är konditionsträningen som ligger mig varmast om hjärtat. :)

Hoppas jag inte känner något under dagen idag och att jag kan prova att springa imorgon (har frågat tränar-Håkan ;)). Det skulle verkligen göra min födelsedagshelg perfekt. :) Ikväll är jag utbjuden på middag av min far tillsammans med min sambo och en hel del annan släkt. Det ser jag fram emot! :)

Ha en fin dag allihopa!! :)

Kramar C

4 kommentarer:

  1. Stort GRATTIS på födelsedagen!
    Härligt att knät är bättre. Hoppas du får en UNDERBAR dag.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh tack! :) Ja, bara att knät är bättre gör att dagen inte kan bli annat än bra! :)

      Radera