- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

torsdag 24 maj 2012

Lika som bär?

Gomorron allihopa! :)

Så varmt det var ute igår! :) Varför kunde det inte va det i tisdags när vi hade personaldag? :( Vår stadsarkitekt hade tagit en massa bilder från personaldagen. Märkte inte att han fotade en enda gång så fotona ser ut därefter. ;) Tänkte ändå dela med mig, man måste ju bjuda på sig själv lite! ;)

Frusen och hungrig i min snygga (!?) jobbjacka. Ser rätt missnöjd ut, haha! ;)

Här tuggar jag ur min sista tugga på min andra portion mat och fått låna ett par tights av en jobbarkompis.

Här är när jag upptäcker att maten verkligen är slut! Återigen missnöjd men varm. ;)

Först på båten hem såklart (ska ju hem och träna), tempo allihopa! ;)

På vägen hem i bussen så hade vi en frågesport som gick ut på att de andra i kommunstyrelsen skulle gissa vems hund som var vems på samhällsbyggnadskontoret (där jag jobbar). De som inte ägde hund (vilket bara var 3 st) hade andra bilder om de skulle paras ihop med. :) Alla gissade rätt om att Leon var min hund och påstod att det var lätt eftersom vi är så lika!? Här är bilden på Leon som var med i frågesporten:

Nå, är vi lika? ;)

Blev ett pass bröst och biceps sen igår när jag kom hem. Jag var inte så stark som vanligt dock, trött i kroppen och träningsväk mest över allt. Körde dock på i ett bra tempo och gav inte upp försen jag var klar så jag är ändå nöjd. :) Nu blir det vila från styrketräningen tills måndag, eventuellt kör jag något av nästa veckas pass i helgen men med tanke på hur bra vädret ser ut att bli så är det ytterst tveksamt. ;)

Imorse började jag dagen med en morgonprommis på 11,5 km med Lilleman, benen var trötta idag och jag har rejäl träningsvärk i vaderna.. :( Hoppas de hinner lägga sig och att benen piggar på sig till intervallerna ikväll. :)

Ha en fin torsdag allihopa! :)

Kram C

3 kommentarer:

  1. Min kompis hänvisade på FB igår till en undersökning som visade att aggressiva människor gilar aggressiva hundar. Så det ligger kanske något i detta i att man är lik sin hund... Jag som tidigare i jobbet umgåtts mycket med kriminella kan ju tycka att detta stämmer då deras hundval är: 1) "Pitbull", 2) "pitbull" 3) Amstaffkorsning. (Väl medveten om att dessa hundar i rätt händer kan vara riktiga kelgrisar, men det tycks ju lite symptomatiskt att de inte väljer en typiskt snäll hund. Som en labbe, som ju även de är stora och starka).

    Fast innebär det då att jag är en prickig, mattokig och stressad person som skulle sälja min mamma för en köttbulle? :-0

    SvaraRadera
    Svar
    1. De ligger verkligen någonting i det där! Lät intressant, måste läsa! :)

      När du säger de så måste ja säga att jag låter lite som en dalmatiner.. Förutom det där om att sälja min mamma för en köttbulle.. Tror ja! ;) Fast å andra sidan så låter de precis som Leon också så då passar det nog bra med honom åt mig ändå! Fast ja hoppas han inte skulle sälja mig för en köttbulle (om han visste konsekvenserna iaf)! ;)

      Radera
    2. Red: Prickig stämmer ju inte in på Leon såklart! ;)

      Radera